Legendás óceánjáróból alakították ki Dubaj legmenőbb éjszakai klubját

SONY DSC
SONY DSC
Vágólapra másolva!
Új életet kezdett a legendás Queen Elizabeth 2 nevű óceánjáró, új tulajdonosai Dubaj legmenőbb és egyben legnagyobb éjszakai klubjává alakították át. A részletekről a gCaptain szakportál számolt be.
Vágólapra másolva!

A Float Dubai impozáns éjszakai klub (már közösségi oldala is van) a napokban fogadta az első szórakozni vágyó vendégeit a dubaji Rashid kikötőben horgonyzó nyugdíjazott brit óceánjáróból lett úszó szálloda fedélzetén.

A világ legnagyobb úszó éjszakai klubjaként emlegetett szórakoztató létesítmény 1000 fő befogadására alkalmas a legendás hajó felső fedélzetén,

hátterében a dubaji égbolttal.

A Queen Elizabeth 2 brit óceánjárót 1969-től 2008-ig a Cunard Line üzemeltette, szolgálati idejének zömét a társaság zászlóshajójaként töltötte el. Négy évvel a Queen Mary 2 szolgálatba állítása után a Cunard eladta a Dubai Worldnek, amely úszó szállodává kívánta átalakítani a hajót. A 2008-as pénzügyi válság kisiklatta ezeket a terveket, és rövid ideig úgy tűnt, hogy a hajó rövidesen a roncstelepen köthet ki.

A dubaji turizmus fellendülésével azonban a Queen Elizabeth 2 átfogó felújításon esett át, és végül 2018-ban úszó szállodaként nyílt meg.

A Queen Elizabeth 2 óceánjáró Forrás: Wikipedia

A Queen Elizabeth 2 fedélzetén üzemelő Float Dubai éjszakai klub az ICICB Group vezető pénzügyi szolgáltató vállalat és az Egyesült Arab Emírségekben működő Charisma LLC közös tulajdonában van.

hiszen elérhető távolságban vannak a város legnépszerűbb látnivalói, köztük a Burdzs Kalifa, a Dubai Mall és a Dubaji Nemzetközi Repülőtér is" - olvasható a tulajdonosok sajtóközleményében.