Goromba és amatőr személyzettel nyílik meg egy új étterem

Nem csak pénzt kaptak a vállalkozások
vendéglátás kiszolgálás pincér alkohol étel étkezés étterem
Waitress serving lunch to mature dating couple at restaurant table, London, UK
Vágólapra másolva!
Idén októberben Ausztrália legnagyobb városában, Sydneyben nyílik meg a Karen's Diner, ami egy nem várt csavart visz a hagyományos éttermi kultúrába. Az észak-amerikai jellegű ételeket kínáló vendéglő személyzetét arra ösztönzik, hogy goromba és amatőr szolgáltatásban részesítsék a vendégeket. Az ötletgazdák, a Viral Ventures vállalat vezetői, olyasmit szeretnének ezzel kínálni a vendégeknek, amit eddig még önként sehol máshol nem tapasztalhattak meg.
Vágólapra másolva!

A Daily Mail Online számol be arról, hogy október 30-án nyílik meg a Karen's Diner új étterme Ausztrália legnagyobb városában, Sydneyben. Az "amerikás" étteremnek egy szokatlan koncepció fog az alapjául szolgálni, mégpedig a „Karen" sztereotípia. Az interneten elterjedt kifejezés egy kiváltságos középosztálybeli fehér nőre utal, aki mindenre panaszkodik. A Viral Ventures vállalat pedig ennek a mintájára fogja megnyitni éttermét, ahol a személyzet goromba és az amatőr módon fogja kiszolgálni a vendégeket - hogy legyen miről, megalapozottan panaszkodniuk.

Az étlapon szereplő fogások az ügyfeleket az 1950-es évek Amerikájába fogják visszarepíteni.

A bisztró dolgozói többek között hamburgereket, csirkeszárnyakat, shake-eket, illetve különböző koktélokat fognak felszolgálni a látogatóknak, miközben udvariatlan viselkedésükkel szórakoztatják őket. Ezenkívül számos vegán és vegetáriánus étel is az étlapon lesz. Továbbá az étterem Karen nevű vendégeiknek ingyenes italajánlatokat kínálnak.

Videó a bisztróról:

A Viral Ventures társalapítója, Aden Levin elmondta:

A Viral Ventures az elmúlt években számos más kreatív elképzelést valósított meg. Legsikeresebb éttermei, bárjai: a The Wonderland Bar, a The Alice, a The Wizard's Den és a The Brick Bars. Ahogyan a vendéglátóipari vállalat a legtöbb helyszínén színészekkel dolgozik, úgy valószínűleg az új bisztrójában is előadóművészek fogják megtestesíteni a goromba pincéreket, felszolgálókat.