Elképesztő bejelentés Elon Musktól: újabb alkoholos italt dob piacra a Tesla

Tesla, sör, Giga Beer, Giga Bier, Elon Musk, sörgyártás
09 October 2021, Brandenburg, Grünheide: Elon Musk, Tesla CEO, stands on a stage at the Tesla Gigafactory for the open day. In Grünheide, east of Berlin, the first vehicles are to roll off the production line from the end of 2021. The US company wants to build around 500,000 Model Ys here every year. Photo: Patrick Pleul/dpa-Zentralbild/ZB (Photo by PATRICK PLEUL / dpa-Zentralbild / dpa Picture-Alliance via AFP)
Vágólapra másolva!
Giga Beer néven szállna be Elon Musk a sörgyártásba – a Cybertruck-inspirálta üveggel a Tesla-fanatikusokat célozza. Már le is védették a márkanevet, írja a Business Insider nyomán a Forbes.hu.
Vágólapra másolva!

A 250 dolláros (kb. 78 ezer forintos), villám alakú üvegben kapható tequila után ismét megmártózna az alkoholok világában Elon Musk. Nem csoda, az előző szeszt óriási hírverés mellett órák alatt elkapkodták rajongói.

A Giga Beert és a német megfelelőjét, a Giga Biert is levédető Tesla-technokirály a berlini szupergyár egyik eseményén jelentette be a terveit, és meg is mutatta a palackot, ami a Cybertruck dizájnját idézi fel.

Elon Musk Berlinben jelentette be, hogy Giga Beer néven sört is piacra dobnak Forrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Patrick Pleul

A tequila alapján nagy siker lehet a Giga Beer is: előbbi limitált kiadásban érkezett, a készletek kiürülése után még az üres üvegeket is több ezer dollárért árulták a rajongóknak.

A sört csak egyfajta viccként dobják piacra, hogy hírverést keltsenek Musknak és a gyártónak is. A sörre vonatkozó további részleteket – ízét, árazását – még nem ismerni.