Giga Beer néven szállna be Elon Musk a sörgyártásba – a Cybertruck-inspirálta üveggel a Tesla-fanatikusokat célozza. Már le is védették a márkanevet, írja a Business Insider nyomán a Forbes.hu.

A 250 dolláros (kb. 78 ezer forintos), villám alakú üvegben kapható tequila után ismét megmártózna az alkoholok világában Elon Musk. Nem csoda, az előző szeszt óriási hírverés mellett órák alatt elkapkodták rajongói.

A Giga Beert és a német megfelelőjét, a Giga Biert is levédető Tesla-technokirály a berlini szupergyár egyik eseményén jelentette be a terveit, és meg is mutatta a palackot, ami a Cybertruck dizájnját idézi fel.

Elon Musk Berlinben jelentette be, hogy Giga Beer néven sört is piacra dobnakForrás: dpa Picture-Alliance via AFP/Patrick Pleul

A tequila alapján nagy siker lehet a Giga Beer is: előbbi limitált kiadásban érkezett, a készletek kiürülése után még az üres üvegeket is több ezer dollárért árulták a rajongóknak.

A sört csak egyfajta viccként dobják piacra, hogy hírverést keltsenek Musknak és a gyártónak is. A sörre vonatkozó további részleteket – ízét, árazását – még nem ismerni.