Fantasztikus nyereményjátékot hirdetett egy népszerű áruházlánc

Freddie Highmore, Charlie és a csokigyár
Vágólapra másolva!
Új nyereményjátékot indított az Aldi az Egyesült Királyságban Roald Dahl nagy népszerűségnek örvendő regényét és az ebből készült filmes adaptációt véve alapul. A részletekről a magyarmezogazdasag.hu adott hírt.
Vágólapra másolva!

A nyereményjáték során a kiskereskedő csokoládéiban elrejtett aranycédulák sorozata várja a résztvevőket. A konkrétumokra rátérve

az Aldi az Egyesült Királyság szerte 25 darab Dairyfine Golden Giveaway tábláscsokoládéba rejtett aranybilétákat,

amelyek mindegyike készpénzes nyereményt kínál a fogyasztóknak. A nyeremény 5000 font (2.000.000 forint) és 10.000 font (több mint 4.000.000 forint) lehet, a magasabb összeget öt csokoládé őrzi, a fennmaradó 20 szelvény mindegyike 5000 fontot kínál Fortuna kegyeltjeinek.

A Charlie és a csokigyár című film főszereplője Forrás: InterCom

Az édességek már november elseje óta megvásárolhatóak a brit Aldikban. Azok a szerencsések, akik a csokoládéjukban rábukkannak a bilétákra, az áruház weboldalán keresztül, online is átvehetik a nyereményüket. Erre 2022. január 24. éjfélig van lehetőségük.

Nem ez az első alkalom, hogy a kiskereskedők Willy Wonka stílusú ajándékozás keretében készpénzes nyereményeket rejtenek csokoládékba.

Márciusban a Cadbury a márka 50. évfordulója alkalmából arany Creme Eggs sorozatot indított. Azok, akik megtalálták a szupermarketekben elrejtett 200 arany Creme Eggs egyikét, 5000 fontig terjedő pénzdíjat nyertek.

A Cadbury Creme Egg csokija Forrás: Twitter

Ezt megelőzően 2005-ben Tim Burton Charlie és a csokigyár című filmjének bemutatója nyomán az Egyesült Királyságban mindenfelé megjelentek a Wonka-csokik másolatai, ezek némelyike még aranybilétát is tartalmazott és készpénzes nyereményt kínált a fogyasztóknak.