Már 4 millióért új életet kezdhet ebben a festői környezetben - galéria

Vágólapra másolva!
Bár az eladásra szánt, 56 négyzetméteres ház némi felújításra szorul, ránézésre úgy fest, semmilyen extrém kiadással nem jár a kiváló adottságokkal rendelkező Nógrád megyei ingatlant megvásárolni. Ha elege lett a nagyvárosból, esetleg csodás falusi környezetbe vinné a "home office"-t, vagy csak szeretne egy hétvégi menedéket magának, akkor ez a 4 milliós lehetőség érdekes lehet - olvasható az Ingatlanbazár közleményében.
Vágólapra másolva!

"Nógrád megyében, Karancsság faluszélén, kifejezetten csendes, nyugodt környéken eladásra kínálok egy 2 szobás téglaházat. Az ingatlan 56 nm-es, és egy 804 nm-es telken fekszik. A szomszédos szintén 800 nm-es telek üresen áll. Az ingatlan összközműves, de a gáz nincs bevezetve a házba. A fűtés jelenleg kályhával oldható meg. A házban a 2 szobán kívül konyha, előszoba, fürdőszoba és pince /20 nm/ található. A vezetékes vízen kívül az udvaron fúrt kút található, búvárszivattyúval.

karancsság
karancsság
karancsság
karancsság
karancsság
karancsság
karancsság
karancsság
karancsság
karancsság
karancsság
karancsság

A ház a kápolna és közösségi ház közvetlen közelében van csendes, falusi környezetben. Karancsság Salgótarjántól kb. 15 km-re Budapesttől kb. 125 km-re helyezkedik el. A környéken kiváló vadászati és horgászati, túra- és sportlehetőségek állnak rendelkezésre" - olvasható a cég tájékoztatójában.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!