A kormánydöntés alapján 100 milliárd forintos keretösszeggel folytatódik a Technológiaváltó támogatási program a magyar vállalkozások megerősítéséért - jelentette be videós bejegyzésében közösségi oldalán György László, az Innovációs és Technológiai Minisztérium gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkára.

Az államtitkár felidézte, hogy nyáron a kormányzati várakozásokat felülmúlva, már az első körben elfogyott a vállalkozások technológiaváltásán keresztül az újraindulásukat támogató program 200 milliárd forintos kerete. Ezért az érdeklődés alapján, a program keretösszegének feltöltését kérték, amit a kormány el is fogadott, és 100 milliárd forintos további keretet biztosít a vállalkozások technológiaváltásának támogatására.

Az államtitkár bejegyzése:

György László hangsúlyozta: a 2020-as évek csak úgy nyerhetők meg, és a munkahelyek csak akkor őrizhetők meg, ha a vállalkozások élvonalbeli technológiákat alkalmaznak, okosabban és szervezettebben dolgoznak. Ehhez biztosítanak forrást és tudást a pályázattal - tette hozzá.

A támogatási program társadalmi egyeztetésre elérhető ide kattintva.