Erősödnek a Magyarország és Kanada közötti üzleti kapcsolatok

Vágólapra másolva!
Kanadába látogatott a HEPA, a Magyar Exportfejlesztési Ügynökség üzleti delegációja. A látogatás célja a két ország üzleti kapcsolatainak megerősítése, valamint új kapcsolatok kialakítása volt.
Vágólapra másolva!

A HEPA, a Magyar Exportfejlesztési ügynökség delegációja, Dr. Szabó Kristóf vezérigazgató, Süveges Mária igazgató és Görgényi Máté osztályvezető Kanadába látogatott. A delegációt Balla Sándor, a HEPA kanadai irodájának igazgatója, Palkovits Valér Torontói Főkonzul, Igaz Máté, első beosztott, KGA, valamint Molnár Mónika KGA fogadták.

Az üzleti delegáció Vancouverben folytatott tárgyalásokat, majd a "Building Bridges between Hungary and British Columbia" nevű rendezvényen vett részt. A Magyar Turisztikai Ügynökség, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség, a Torontói Főkonzulátus és a Vancouveri Alkonzulátus közös rendezvényén a magyar turisztikai szektort és a magyar gazdaságot mutatták be Vancouver egyik különleges helyszínén kanadai partnereknek, többek között kanadai utazási irodák képviselőinek, élelmiszer importőröknek, vancouveri borügynökségeknek és az Air Canada képviselőinek.

A résztvevőket Palkovits Valér főkonzul és Dr. Szabó Kristóf HEPA vezérigazgató köszöntötték.

Az eseményen Süveges Mária igazgató bemutatta a HEPA által nyújtott szolgáltatásokat és a magyar gazdaságban rejlő lehetőségeket. A magyar turisztikai ágazatot Igaz Máté első beosztott/ KGA és Molnár Mónika KGA mutatták be a jelenlévő vendégeknek. Az eseményen részt vett Balla Sándor a HEPA partneriroda vezetője és Görgényi Máté a HEPA osztályvezetője. Az előadásokat követően a vendégek magyar étel- és borkóstolón vettek részt, ahol megismerkedhettek a magyar gasztronómiával. A delegáció Vancouver után meglátogatta a torontói HEPA irodát, üzleti tárgyalásokon vett részt, és Torontó után utazik haza Magyarországra.