Bármilyen hihetetlen, egy fantasztikus kúria valóban egy kutya tulajdona, "akit" úgy hívnak, hogy VI. Gunther. Ráadásul a jó kiállású németjuhász kutyának ez az ingatlan csak csepp a tengerben, mivel félmilliárd dolláros (164 milliárd forint) nettó vagyonnal büszkélkedhet. A 31,75 millió dollárért (nagyjából 10,4 milliárd forint) most meghirdetett kúriát a kutya nevében a popdíva Madonnától 7 millió dollárért (2,3 milliárd forint) vásárolták meg.

Honnan származik VI. Gunther vagyona? Amikor Karlotta Liebenstein német grófnő 1992-ben meghalt, 80 millió dolláros (26 milliárd forint) vagyonát szeretett kutyájára, III. Gunther-re hagyta. A vagyon kezelésével természetesen egy egész csapat foglalkozik.

Nem sokkal később III. Gunther is meghalt, így a vagyon a grófnő akaratának megfelelően az utódra, Gunther IV-re szállt, akinek a vagyonát a vagyon kezelőinek sikerült ötszörösére növelniük, és ezzel IV. Gunther lett a világ leggazdagabb kutyája. VI. Gunther a nagyapjától örökölte hatalmas vagyonát, amiben benne volt ez a kúria is, aminek a nappalijában a kandalló felett ott lóg IV. Gunther aranykeretes portréja.

VI. Guntert és az eladó luxusingatlanát az alábbi képen tudjuk megmutatni:

A kutya szóvivője elárulta azt is, hogy

a közel 5000 négyzetméteres birtokon álló 1928-ban épített 780 négyzetméteres kúriát valójában csak nyaralónak használja VI. Gunther, mivel a fő lakhelye Olaszországban van.A németjuhász kutya magánrepülővel utazik, steaket és kaviárt eszik vacsorára, több jachtja és autója van, és még egy ritka, egymillió dolláros fehér szarvasgombát is vásárolt egy aukción. A hatalmas vagyonból megalapították a Gunther Rescue-t a rászoruló állatok megsegítésére.A Biscayne-öböl mentén található mediterrán stílusú kúria kilenc hálószobával, 8 és fél fürdőszobával, szökőkúttal és medencével rendelkezik. A ház tele van szobalányokkal és komornyikokkal, akik a kutya minden szeszélyét kiszolgálják - számol be arról a Megveszlak ingatlanos portál.

Cikkünk kiemelt képe illusztáció, azon egy másik németjuhász-fajtájú kutya van.