Elárverezik Elvis Presley arany fogkoronáját

Elvis Presley Diana hercegnő életben van? Íme, a legdurvább teóriák sztárok
Vágólapra másolva!
Vannak olyan rajongók, akik előszeretettel csapnak le a kedvenc hírességeikkel kapcsolatos legkülönlegesebb relikviákra is. Most Elvis rajongói örülhetnek, ugyanis egy aukción árverésre bocsátják az énekes arany fogkoronáját.
Vágólapra másolva!

Különleges aukció elé néznek Elvis Presley rajongói. Olyan tárgyat vehetnek most meg, amely szó szerint az énekes testének része volt. Elárverezik ugyanis Elvis arany fogkoronáját. A The Richest információi szerint

a licitálás 2500 dollárról (kb. 822.000 forint) indul majd.

A fogkorona jelenleg a Kruse GWS Auctions nevű aukciósház tulajdonában van, és bár egy igen kicsi tárgyról van szó, várhatóan magas árat fizet majd érte a vevő.

Valaki most megveheti Elvis arany fogkoronáját Forrás: Getty Images

Ráadásul a koronának egészen kalandos története is van, ami még inkább felértékelheti a relikviát. A fogkoronát Elvis menyasszonya, Linda Thompson ajándékozta oda Jimmy Velvetnek, aki később odaadta azt az Elvis Presley Múzeumnak.

1996-ban egy magángyűjtő megvette a tárgyat, végül pedig a korona eljutott a jelenlegi tulajdonoshoz.

A december 4-én esedékes aukción egyébként nemcsak a fogkoronát kínálják megvásárlásra. Az árverésen kalapács alá kerül Elvis egyik gitárja, amelyet Robert Plant írt alá, valamint egy, az énekes által kézzel írt, az unokatestvérének címzett levél 1958-ból.