Újabb üzletet nyit az ALDI Budapesten. A Lurdy Házban megnyíló egység közel 1.300 négyzetméteres árusítóterével nem csupán Budapest legnagyobb ALDI áruháza lesz, hanem országos viszonylatban is kiemelkedő nagyságú árusítótérrel rendelkezik - olvasható az áruház által kiadott közleményben.

A Lurdy Ház földszintjén, a korábbi könyváruház területén kap helyet a főváros legújabb ALDI-áruháza. A könyváruház a bevásárlóközponton belül másik üzletbe költözött, így továbbra is elérhető marad. A vállalat 2021 augusztusában kezdte el a terület felújítását, amely során az üzlet teljes gépészete és elektromos hálózata megújult, és energiatakarékos LED-fényforrásokat építettek be. A vásárlók a mélygarázsból egyszerűen és gyorsan, egy külön lifttel közelíthetik meg az üzletet.

Az új üzlet megnyitójaForrás: ALDI

A közel 1.300 négyzetméteres árusítóteret a cég legújabb belső dizájnja szerint alakították ki. A zöldség-gyümölcs pult immár a bejáratnál található, így a vásárlók az üzletbe lépve mintegy 120 zöldségből és gyümölcsből választhatnak, amelynek nagy része magyar forrásból érkezik a lánchoz. A tágas eladótér lehetővé teszi, hogy mind a zöldség-gyümölcs pult, mind az „Azon melegében" látványpékség nagy prezentációs felületet kapjon, így kényelmesen elérhető a vásárlók számára.

Az áruház látványpékségeForrás: ALDI

 A látványpékség 50 frissen, helyben sütött kenyérrel, illetve édes és sós pékáruval – köztük számos laktóz-, illetve gluténmentes termékkel – várja a vásárlókat. A látványpékség modern bútorzatában minden egyes termék külön rekeszben kap helyet, és mindegyik rekesz egy önzáró ajtóval rendelkezik, a vásárlók pedig a kihelyezett fém fogóeszközökkel választhatják ki a terméket. Az áruház ezzel is a higiénikus és biztonságos vásárlást teszi lehetővé.

A IX. kerületben is lehet online rendelni a diszkontlánctól, a ROKSH személyes bevásárlói pedig házhoz szállítják a megrendelt termékeket.

A 42. fővárosi ALDI-áruházban 25 új munkahelyet hoztunk létre, így országosan már több mint 4.500 munkavállalónak biztosítunk hosszú távú karrierlehetőséget a kereskedelem, a logisztika és az informatika területén" – nyilatkozta hozzá Bernhard Haider, az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. országos ügyvezető igazgatója.