Ezek az idei advent legdrágább, különleges adventi naptárai

Ilyen adventi naptárakkal leptétek meg idén gyermekeiteket – Nyereményjáték eredményhirdetés
Vágólapra másolva!
Talán sokak számára már rég elszállt az idő a klasszikus adventi naptárak felett. Egykor külön ünnep előtti esemény volt a gyerekek életében a naptárak ablakainak nyitogatása. Az izgalmat ebben az jelenthette, hogy sosem tudhatták előre, hogy aznap milyen apróságra bukkannak, így számukra a karácsonyig hátralévő napok is gyorsabban teltek. A gyermekkort már maguk mögött hagyók számára, akik az ünnepekre hangolódva felnőtteknek szánt "finomságokra" vágynak, csábítóak lehetnek a nemrég divatba jött luxuskategóriás adventi szépségnaptárak. Ma már a modern adventi kalendáriumok az édességek mellett szépségápolási termékeket, ritka teákat, sőt, még szeszes italokat is tartalmazhatnak. Összegyűjtöttük mindezek közül azokat, amelyekért a legmélyebben a zsebünkbe kellene nyúlnunk idén.
Vágólapra másolva!
Egyedi készítésű adventi naptár (illusztráció) Forrás: Szabó-Takács Mónika

Számolja vissza a karácsonyig hátralévő napokat egy csésze teával a kezében ezzel a különleges adventi naptárral, amely tele van a kifinomult francia teamárka fényűző főzeteivel, többek között a Détox Brésilienne, Blue of London, Grand Yunnan Impérial, Genmaïcha Yama és Thé du Louvre teákkal. A naptár ára 32 dollár, azaz 10.500 forint.

Mi mással is lehetne jobban köszönteni a karácsonyt, mint a Ladurée ikonikus párizsi édességgyártó 24 napra elegendő finomságaival? A cég ezzel a költői kérdéssel hirdeti adventi naptárát, amelyben olyan egyedi finomságokra bukkanhatunk, mint a karamella bonbon, a gyümölcspástétom, a nugát, és egyéb felejthetetlen ízt nyújtó csokoládék - velük az ünnepi szezon minden egyes napja még különlegesebb lehet. Az íz kavalkád ára 65 dollár, azaz nagyjából 21.000 forint.

A tavalyi sikert követően a The Body Shop idén már három szépségápolási adventi naptárat is kínál: a rekeszekbe 24 különféle arc- és testápoló terméket rejtettek a márka közkedvelt kollekcióiból, köztük az isteni brit rózsás tusfürdőt és a mélyen hidratáló Shea testvajat – mindez csupán 55 fontba, azaz mintegy 24.000 forintba kerül.

A Clinique adventi naptárában több mint 220 font értékű bőrápoló és sminkklasszikusok találhatók, amit mindössze 95 fontért, azaz 41.000 forintért árulnak.

Az idei Kiehl's adventi naptár tele van a mindenféle bőrtípusra tökéletes kényeztetéssel. Nagyon sok kultikus klasszikus terméket rejtettek el benne, az Ultra arckrémtől az Aminosav samponig, sőt, még a márka új, divatos retinol szérumának kipróbálható méretű fioláját is. A vidám külsőt Marylou Faure művész illusztrálta, a naptár teljes egészében újrahasznosítható. Az ára mindössze 99 font, azaz 43.000 forint.

A Lancome kizárólag a Selfridges áruházban kapható szépségápolási adventi naptára kifejezetten a klasszikusok kedvelőinek való. Tele van időtálló termékekkel, amelyeket biztosan mindenki ismer (de néhány újdonságot is felfedezhetünk valamelyik rekeszben). A népszerű termékek közé tartozik a Lash Idôle szempillaspirál és a rajongók által kedvelt Advanced Génifique szérum. Az ára 110 font, azaz 48.000 forint.

Ha adventi naptárról van szó, a Tiffany & Co. fehér tölgyfából készült változatánál fényűzőbb talán nem is létezik. A Jean-Michel Basquiat művész 1982-ben készült festményét, az Equals Pi-t ábrázoló naptár személyre szabható, és 24, egyenként becsomagolt ajándékkal tölthető meg, így igazán személyes adventi élményt nyújthat. A termék ára 150 dollár, azaz 49.000 forint.

Az ELLE szépségápolási csapata személyesen válogatta össze, hogy mi kerüljön a cég idei adventi naptárába. A teljesen újrahasznosítható dobozba Dr. Barbara Sturm, Shani Darden, Sisley és Aurelia termékeit rejtették el, amely garancia arra, hogy az új évet is csodálatosan indíthatjuk. A különleges naptár ára 149 font, azaz 65.000 forint.

Ez az adventi naptár kifejezetten a Charlotte Tilbury-féle bevált hollywoodi csillogásért rajongók számára ajánlott. Az idei Dreams and Secrets (Álmok és Titkok) kollekciót úgy állították össze, hogy a termékei minden bőrtípusból a lehető legszebbet varázsolja elő, a sminkmester ünnepelt bőrápoló termékei mellett a nappali és éjszakai sminkek kapszulakínálatát is tartalmazza. A világosító Beauty Light Wand és az ikonikus Pillow Talk rúzs segítségével az új évben is ragyoghatnak a nők. Az ára 150 font, azaz 66.000 forint.

Az exkluzív lista korántsem ért véget, további csábító naptárakért kérjük, lapozzon!