Döbbenetes elegancia Parád egy 105 milliós otthonában - galéria

Parád
Vágólapra másolva!
Mondhatni, parádé, ami most következik. A 320 négyzetméteres ingatlan azonban ennél sokkal tekintélyt parancsolóbb hangulatot áraszt, és akkor még nem is esett szó a lenyűgöző kilátásról. És amiért nem győzünk eléggé hálásak lenni az eddigi tulajdonosoknak, az a környezetbarát tény, hogy önfenntartó az épület. Szívet-lelket melengető képek egy eladó szépségről - olvasható az ingatlanbazar.hu ismertetőjében.
Vágólapra másolva!

"Parád-Parádfürdőn festői környezetben, kínálunk eladásra 320 négyzetméteres, háromszintes, mediterrán jellegű, kivételes panorámával rendelkező családi házat. Az ingatlan csendes zsákutcában található.

A 2008-ban épült ház prémium minőségben, gondos szakértelemmel épült Habisol falazóanyagból. A már eleve szigeteléssel rendelkező építőanyaghoz további szigetelés is került, így növelve az épület hőmegtartó képességét. A néhány éve telepített napelemek, és napkollektorok teljes egészében ellátják az ingatlan melegvíz,és villamosenergia igényeit, így az épület önfenntartó. A fűtés kiegészítésére a nappaliban elhelyezett vízteres kandalló gondoskodik. Az utcafrontról közvetlenül be lehet állni a kétállásos garázsba, majd onnan közvetlenül bejuthatunk a házba.

A képre kattintva tekintse meg galériánkat a különleges ingatlanról:

Parád
Parád
Parád
Parád
Parád
Parád
Parád
Parád
Parád
Parád
Parád
Parád
Parád
Parád
Parád
Parád
Parád
Parád

Az emeleten 3 hálószoba, 2 fürdőszoba, 3 wc, egy gardrób található. A szobák teraszáról csodálatos panoráma nyílik a Mátrára. A földszinten 60 négyzetméteres panorámás, kandallós nappali, konyha, étkező, dolgozószoba, wellness részleg szaunával, mosókonyhával egybekötött gépészeti helyiség kapott helyet.

A nappaliból 30 négyzetméteres hatalmas nagy terasz nyílik. A földszintről közelíthető meg a kert, ahol a valódi pihenésé a főszerep. Az alsó szinten egy külön bejárattal rendelkező lakrész került kialakításra konyhával, fürdőszobával, wc-vel, mely alkalmas lehet személyzetnek, esetleg több generációnak. Panorámás grillterasz, medence, és kerti tó, csodálatos örökzöldek emelik a komfortérzetet."

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán.