Ahogy korábban az Origo is beszámolt róla, Rihanna feltornázta magát a milliárdosok világába, és ezzel ő lett minden idők leggazdagabb énekesnője. De minek köszönheti a hatalmas vagyonát? Kétség sem fér hozzá, hogy az énekesnő számos zenei sikert tudhat be magának a vagány és szókimondó dalainak köszönhetően, de a pénzének nagy részét mégis üzletasszonyi képességei hozzák házhoz.

Rihanna, vagy teljes nevén, Roby Rihanna Fenty, két, mára hatalmassá nőtt márkának is a tulajdonosa. 2017-ben indította el a Fenty Beauty nevű szépségipari márkáját. Ez a kozmetikai termékekkel foglalkozó cég a Forbes vagyonbecslése szerint jelenleg 1,4 milliárd dollárt (456 milliárd forint) ér.

Emellett fehérneműket árusító vállalkozást is alapított Savage X Fenty néven, ami szintén megtolja az otthoni keresetének összegét - teszi hozzá a Promotions.hu.

A szexi énekesnő előszeretettel promotálja a saját fehérnemű márkájátForrás: NORTHFOTO

Ehhez adódik hozzá természetesen az előadóművészi karrierjéből származó „csekélyke" bevétel, amellyel együtt, összesen 1,7 milliárd dollárra (554 milliárd forint) becsülhető az énekesnő teljes vagyona.

Rihanna ezzel minden idők leggazdagabb énekesnője, és az egész szórakoztatóiparban is csak Oprah Winfrey jár egy lépéssel előtte.