A mozikban már megtekinthető Ridley Scott legújabb filmje: A Gucci-ház (angolul: The House of Gucci). A világszerte dicsért műben olyan sztárok szerepelnek, mint Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino és Jeremy Irons. Akik eddig irigykedtek a filmben bemutatott fényűző életstílusra, és elég vastag a pénztárcájuk, most első kézből megtapasztalhatják, hogy milyen az olaszországi kastélyban élni, ugyanis a Villa Balbianót le lehet foglalni az Airbnb oldalán keresztül egy éjszakára.

A Gucci-ház rajongói az Airbnb foglalásuk révén eltölthetnek egy éjszakát a Villa Balbiano birtok falai között. A hatalmas kastély nemcsak személyes élményt garantál a filmrajongók számára, hanem igazi luxuskényelmet is - írta meg a The Richest.

Foglalni e hét hétfőtől lehet egy északára ezer euróért az Airbnb oldalán. A luxuskastélyban egyszerre csak két vendég tartózkodhat.

A képen a filmből is ismert Villa Balbiano láthatóForrás: shutterstock

A villa az egyik legnagyobb magánrezidencia a Comói-tó partján, amelyben hat hatalmas lakosztály található. Mindemellett a vendégek rendelkezésére áll egy privát móló és egy csónakház is, ahonnan tökéletes kilátás nyílik a vízre.