Az olyan sztárok, mint Audrey Hepburn, Marilyn Monroe vagy Nicole Kidman, nemcsak az időtlen szépségükkel, hanem a pazar ruhakölteményeikkel is kitűnnek a sorból, és a különböző filmfesztiválokon, díjátadókon vagy neves eseményeken viselt öltözékükért a rajongók évek múltán is hatalmas pénzeket fizetnek. A most következő galériás összeállításunkban a világhírű színésznők és hírességek legértékesebb szettjeit mutatjuk meg.

Napjainkban a nagy sajtóesemények és gálák előtt a hírességeket sztájlisztok sokasága veszi körül, és a viselt kollekció és kiegészítők kiválasztását is hosszas mérlegelés előzi meg. Egy csoda szép szett sokszor tervezőket repít a karrierjük csúcsára vagy egész divatházaknak ad munkát a következő évekre. Nem véletlen tehát, hogy a legszebb színésznők kegyeiért egyenesen versengenek a designerek.

A következő galériás összeállításunkban olyan időtlen és pazar ruhakölteményeit mutatunk, amelyek elképesztő összegeket érnek: 

Kattintson a képre, hogy lássa a híressé vált szetteket és az azokat viselő csoda szép sztárokat!Forrás: Getty Images via AFP/2015 Getty Images/Dimitrios Kambouris