A Woltnál a legnépszerűbb rendelés a sajtburger és a Covid-teszt volt

Koronavírus, vírus, Budapest, maszk, arcmaszk, védőmaszk, futár, biciklis futár, étel, ételkiszállítás, rendelés, wolt, házhozszállítás
Vágólapra másolva!
Az év legnépszerűbb étele a Woltnál a sajtburger volt, illetve akadt olyan megrendelő, aki 445 alkalommal rendelt hamburgert. Továbbá valaki több száz ezer forintért vásárolt Covid-tesztet a futárvállalattól.
Vágólapra másolva!

A 2021-es év legnépszerűbb étele a Woltnál a sajtburger volt: 395.614 darabot rendeltek belőle a felhasználók. Mindemellett olyan ügyfél is akadt, aki annyira szerette a hamburgert, hogy összesen 445 alkalommal rendelt az éttermektől. Magyarország legnagyobb pizzakedvelője azonban elmaradt ettől az értéktől, mivel csak 162 alkalommal rendelte kedvencét - írta meg a VG.

A képen a Wolt egyik futára látható Fotó: Csudai Sándor - Origo

Akadt olyan is, aki a változatosságot kedvelte, így összesen 181 különböző éttermet próbált ki egy év alatt. A legmagasabb összegű éttermi rendelés pedig 231 849 forint volt.

Egy felhasználó 279 960 forintért vásárolt Covid-19 gyorsteszteket.

A leggyorsabb házhozszállítás mindössze 1 percig tartott. A leghosszabb táv, amit egy futár megtett az pedig 10,7 kilométer volt - derült ki a VG cikkéből.