Angelababy-nek, igazi nevén Angela Yeung Wing, sikeres énekesi, színészi és modellkarrierje mellett kockázati tőkealapja van, és számos vállalkozásba fektetett be. 2016-ban a Hurun Philanthropy List legfiatalabb filantrópjának választották. Nettó vagyona nagyjából 50 millió dollár.

Keira Knightley angol színésznő, aki a brit és az amerikai filmiparban is közkedvelt, dolgozott a Broadway és a West End színházi produkcióiban is. Itthon leginkább a Karib-tenger kalózai és az Igazából szerelem című filmekből ismert. Nettó vagyona körülbelül 70 millió dollár.

Keira Knightley a Szerelemre hangszerelve című filmbenForrás: A Company Hungary

Emma Watson a Harry Potter-filmek varázslóvilágában a gonosz legyőzésében segédkező, bátor és zseniális Hermione Granger szerepében vált ismertté. Amióta a filmes franchise véget ért, olyan filmekben játszott, mint A szépség és a szörnyeteg és a Kisasszonyok. A Brown Egyetemen (a Rhode Island-i Ivy League egyetemen) tanult, 2014-ben az év brit művészének választották, és az ENSZ Nők jószolgálati nagyköveteként dolgozik a nemek közötti nemzetközi egyenlőség előmozdításáért. Nettó vagyonát 70 millió dollárra becsülik.

Emma WatsonForrás: AFP/Gerard Julien

Mila Kunis a sikeres That 70's Show című sitcomban kezdte pályafutását, ahol a későbbi férjével, Ashton Kutcherrel játszott. A nagyvászonra a Forgetting Sarah Marshall című filmmel került, majd olyan filmekben kapott nagyobb szerepeket, mint a Rossz anyák, Fekete hattyú és Az Eli könyve. Jelölték SAG-díjra és Golden Globe-díjra is. Nettó vagyona az elérhető információk szerint 75 millió dollár.

Mila KunisForrás: Collection Christophel/© Block Entertainment / STX Entertainment/Block Entertainment / Stx Entert

Selena Gomez a Disney-csatorna sztárságából nemzetközi sikereket ért el a film, a televízió és a zene világában. Több mint hétmillió albumot adott el világszerte, és 2017-ben a Billboard az év nőjének választotta. Több vállalkozása is van, többek között produkciós és szépségipari cége. Nettó vagyona körülbelül 80 millió dollár.

Kate Moss a divat és a modellvilág ikonikus alakja, aki az 1990-es években Calvin Klein segítségével indult el a világhírnév felé vezető úton. Modellkedése mellett a brit Vogue szerkesztője, és részt vesz a divat és a zenei produkció üzleti oldalán is. A Forbes 2012-ben a legjobban kereső modellek listáján a második helyre tette. Nettó vagyonát nagyjából 95 millió dollárra becsülik.

Kate MossForrás: Greg Williams Photography

Halle Berry lett az első színesbőrű színésznő, aki elnyerte a legjobb színésznőnek járó Oscar-díjat a Szörnyek keringője című filmben nyújtott alakításáért. Olyan ikonikus filmfranchise-okban játszott, mint a James Bond-sorozat, az X-Men, a John Wick és a Kingsmen. Több éven át Hollywood legjobban fizetett színésznője volt, a People magazin "50 legszebb ember a világon" listáján az első helyen szerepelt, és a legszexisebb élő nőnek is megválasztották. Nettó vagyona 100 millió dollár.

Salma Hayek mexikói/amerikai színésznő, korábbi modell és producer. Hayek Mexikóban kezdte karrierjét az 'El Callejón de Los Milagros' című filmben. 1991-ben Hollywoodba költözött, és olyan filmekben játszott, mint a Desperado, vagy a Las Bandidas. Nettó vagyonát jelenleg 150 millió dollárra becsülik.

Charlize Theron sokoldalú és sikeres színésznő és producer, aki olyan filmekben játszott, mint Az ördög ügyvédje, A rém, Mad Max, Botrány és Halálos iramban. Alakításaival Oscar- és Golden Globe-díjat nyert, „másodállásban" pedig nemzetközi aktivista és az ENSZ békefutáraként is tevékenykedik. Nettó vagyona nagyjából 150 millió dollár.

Jennifer Lawrence Oscar és Golden Globe-díjas amerikai színésznő, aki 2015-ben és 2016-ban a világ legjobban fizetett színésznője volt. Filmjei világszerte több mint 5,7 milliárd dolláros bevételt hoztak. Gyermekkorában templomi színdarabokban és iskolai musicalekben szerepelt. Tizennégy éves volt, amikor egy tehetségkutató kiszúrta őt. Nettó vagyona a rendelkezésre álló adatok szerint 150 millió dollár.

Jessica Alba amerikai színésznő és üzletasszony. Alba 13 éves korában kezdte televíziós és filmes szerepléseit a 'Camp Nowhere' és 'The Secret World of Alex Mack' című filmekben. Ismertségre 19 éves korában tett szert, amikor a 'Dark Angel' című sorozat főszereplője lett. Nettó vagyona mintegy 220 millió dollár.

Jennifer Aniston amerikai színésznő, filmproducer és üzletasszony. Aniston már fiatalon színésznőként kezdett dolgozni. Karrierje az 1990-es években sikeresen kibontakozott, és azóta is ismert közéleti személyiség, és Hollywood egyik vezető, legjobban fizetett és leggazdagabb színésznője. Leginkább a Jóbarátok Racheljeként ismert, de számos vígjátékban is bravúros alakítást nyújtott. Nettó vagyona az elérhető legfrissebb információk szerint 330 millió dollár.

Jennifer Aniston otthonForrás: NORTHFOTO/The Mega Agency/Smartwater/ Mega

Katy Perry amerikai énekesnő és dalszerző, akire már gyerekkorában felfigyeltek, mint tehetséges gospel énekesnő. A Teenage Dream albumáról öt kislemez is első helyezést ért el a Billboard Hot 100-on, ezzel ő lett a zenetörténelem első női előadója, akinek öt dala is listavezető lett egy albumról. Az énekesnő megdöntött négy Guinness-világrekordot, és a Forbes magazin is többször említette a legjobban kereső énekesnők között. Nettó vagyona 350 millió dollár.

Shakira kolumbiai énekesnő, dalszerző, táncos, üzletasszony és filantróp. Latin-Amerikában a "Pies Descaloz" című nagylemezzel és a "Dónde Están Los Ladrones" című negyedik albumával vált ismertté. Több mint 125 millió albumot adott el világszerte, és mára a világ egyik leggazdagabb énekesnőjévé vált. Nettó vagyona az információk szerint 400 millió dollár.

ShakiraForrás: instagram.com/shakira

Kim Kardashian neve eléggé közismert az Egyesült Államokban, de világ más pontjain is, köszönhetően részben a Keeping Up With the Kardashians című valóságshow-ból származó hírnévnek. 2015-ben őt nevezték a legjobban fizetett valóságshow-személyiségének, továbbá számos iparágban, többek között a szépségiparban és a divatban is vannak vállalkozásai. Az utóbbi időben munkássága inkább politikai jellegű, a börtönreformra összpontosít. Nettó vagyona szintén 400 millió dollár.

Rihanna sokkal több, mint minden idők egyik legkelendőbb zenei előadója.

Grammy-, Billboard Music Award-, American Music Award- és People's Choice Award-győzelmei mellett sikeres üzletasszony is, a Fenty szépség- és bőrápoló termékek kötődnek a nevéhez. Számos filmben is szerepelt, továbbá aktivista és filantróp. Nettó vagyona 500 millió dollár, listánkon ezzel ő az abszolút nyerő hölgy.

Forrás: www.toptrendsguide.com; www.wealthygorilla.com; www.wealthypersons.com