Habár a szépség egy szenzitív és szubjektív kategória, amely még kultúránként is különböző dolgokat jelent, bizton állíthatjuk, hogy a cikkünkben szereplő hölgyek elképeszetően gyönyörűek, ugyanakkor sikereik és teljesítményeik alapján megérdemlik, hogy ne csak a vonzó megjelenésük miatt csodáljuk őket. A népszerű zenei előadóktól kezdve színésznőkig, üzletasszonyokig, modellekig az összeállításunkban szereplő nők céltudatosak, gazdagok, szenvedélyesek és jótékonykodók, akik élő bizonyítékul szolgálnak arra, hogy lehet valaki egyszerre gyönyörű, intelligens és vagyonos. A listán szereplők a showbiznisz legdögösebb alakjával rendelkeznek, ugyanakkor sokan közöttük Grammy-, Oscar- vagy Emmy-díjjal kitüntetett művészek. 

Gal Gadot, azaz Wonder Woman, a világ egyik legszebb női híressége. Amellett, hogy nagyon sokoldalú és tehetséges színésznő, az Izraeli Védelmi Erőknél is szolgált, továbbá jogot és nemzetközi kapcsolatokat tanult, 2020-ban pedig a Forbes legjobban fizetett színésznőinek listáján a harmadik helyre került. Az elérhető legfrissebb adatok szerint nettó vagyona 15 millió dollárra tehető.

Emilia Clarke számára a Trónok harca című sikersorozat hozta el a világsikert, amelyben a sárkányok anyját alakította. Azóta számos jelentősebb filmben kapott főszerepet, de elsődleges hivatása mellett aktivista és több jótékonysági szervezet munkájában is részt vesz, többek között olyanokban, amelyek az agyi aneurizmával kapcsolatos idegrehabilitáció hozzáférhetőbbé tételére összpontosítanak.

A Time Magazine Emilia Clarke-ot a 2019-es év 100 legbefolyásosabb embere közé választotta. Nettó vagyonát szintén 15 millió dollárra becsülik.

Képes összeállításunk a csodaszép hölgyekről - kattintson a galériára, melyben nem csak az itt említett hírességekről, hanem további, szintén gazdag és sikeres nőkről láthat képeket!

Gal Gadot amerikai színésznő - kattintson a képre!Forrás: Honest Cooking

Eva Mendes több nagyszabású filmben is szerepelt, többek között a Fast and Furious (Halálos iramban) franchise-ban is. A színészet mellett modell, tervező és üzletasszony, valamint Giffoni-díjat és Capri Global Awardot is nyert. Nettó vagyona 20 millió dollár.

Rachel McAdams kanadai színésznő és aktivista, számos ikonikus filmben játszott, többek között a Mean Girls, a Szerelmünk lapjai és az Éjfélkor Párizsban című filmekben. Pályafutása során elnyerte a SAG-díjat, a Critic's Choice Movie Awardot és az Independent Spirit Awardot, valamint Oscar-díjra is jelölték. Jelenleg környezetvédelmi aktivista. Nettó vagyonát 20 millió dollárra becsülik.

Blake Lively 2007-ben kapta meg az őt a rivaldafénybe repítő Pletykafészek című sorozatban Serena szerepét. Azóta olyan nagyobb filmekben játszott, mint az Egyszerű szívesség és a Ritmusszekció. Megnyerte a People's Choice Awards és a Teen Choice Awards díjakat. Nettó vagyona mintegy 20 millió dollár.

Kate Beckinsale brit színésznő, filmes karrierje 1993-ban kezdődött, amikor a Sok hűhó semmiért című filmben játszhatott. Leghíresebb szerepe Evelyn a Pearl Harbor – Égi háború című filmben. Nettó vagyonát szintén 20 millió dollárra becsülik.

Kristen Bell amerikai színésznő, karrierjét színpadi produkciókban kezdte. 2001-ben debütált a Broadwayn. Egyik leghíresebb filmje a Rossz anyák és annak második része. Elnyerte a Satellite-awardsot és a Szaturnusz díjat is. Nettó vagyona az elérhető friss adatok alapján 25 millió dollár.

Aishwarya Rai díjnyertes színésznő és szépségverseny-győztes, akit India egyik legbefolyásosabb hírességének tartanak.

Alkotói sikerei mellett - köztük két Filmfare-díj - az Egyesült Nemzetek Szervezetének jószolgálati nagykövete. Nettó vagyona mintegy 40 millió dollár.

Cikkünk további gyönyörű hölgyekkel folytatódik a következő oldalon!