A lodge szó - már többek között a szabadkőműves páholyok mellett - kunyót, házikót jelent. A most következő, lélegzetelállítóan szép, 781 millió forintért kínált ingatlan kapcsán új kifejezés, a "luxus lodge" kerülhet be a köztudatba. Fotók a Csongrád megyei Pusztamérges egyedi ingatlanáról és csodás tájáról!

"LUXUS LODGE A MAGYAR PUSZTÁN! Igazi kuriózum a luxust, a magánszférát, a természetet és a nyugalmat kedvelők részére! Budapesttől délre, a magyar Alföld peremén, a Duna és a Tisza által határolt alacsony fekvésű homokos medencében helyezkedik el.

Forrás: Ingatlanbazár

Elszórtan elhelyezkedő tanyás települések keverednek hűs erdőkkel, lápos rétekkel, gyümölcs ültetvényekkel. A sík terepen homokos utak ezrei cikáznak minden irányba, a szántóföldeket, és gabonamezőket pedig barack ligetek és akácerdők szegélyezik.

Forrás: Ingatlanbazár

A füves pusztán az ég a földet éri. Ez az otthona számos vadon élő állatnak, madárnak, és ritka növényfajnak.

Forrás: Ingatlanbazár

Ebben a különleges környezetben a 9, 5 Hektáros területen elhelyezkedő birtok méretei: főépület 5835 m2, étterem 5999 m2, kis házak 5798 m2, állatok területei és a kiskert 5798 m2, a személyzet lakóhelye 5914 m2, és a hozzátartozó mezők,erdők 33 524 m2. A területen kényelmünket szolgálja továbbá medence, medencebár, parkoló 10 autó részére, szauna kert, masszázs szoba. [...]"

Forrás: Ingatlanbazár

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!