A gazdagok és híresek életmódja sok ember számára csábító lehet, de megvan a hátránya is. A legtöbb híresség mindennapjait tömegek kísérik figyelemmel, így a legintimebb pillanataikat sem mindig tudják egyedül, vagy szeretteik körében megélni. Így nem meglepő az sem, ha az életmódjuknak köszönhetően könnyen a bűnözők célpontjává válnak. Ismerje meg azokat a hírességeket, akik különösen nagy anyagi károkat szenvedtek el vagyonuk elleni bűncselekmények miatt.

Napjainkban a közösségi média szinte mindenki életében jelen van valamilyen szinten. Hírességek tömkelege osztja meg mindennapjait rajongóikkal, akik így bepillanthatnak a gazdagok luxuséletébe. Ennek eredményeképp a (potenciális) bűnözők rengeteg adatot tudnak gyűjteni célpontjaikról, többek között tartózkodási helyükről vagy családjukról.Annak ellenére, hogy a legtöbb híresség a legkorszerűbb biztonsági berendezésekkel próbálja megteremteni a biztonságot magának és szeretteinek, mégis meghökkentően sokszor válnak veszélyes bűncselekmények áldozataivá.

Énekesektől kezdve színészekig sokan estek áldozatául rablásnak vagy lopásnak. Az alábbi galériában bemutatott hírességektől főleg több millió dollár értékű ékszereket, illetve órákat vettek el, de olyan is előfordult, hogy valakinek a zenei felszerelését lopták el. A képes lista összeállításában a TheRichest weboldal cikke segített.

Ismerje meg azokat a hírességeket, akik különösen nagy anyagi kárt szenvedtek el!

A képre kattintva megnyílik a galériaForrás: Instagram/Savage x Fenty