Ismerős a "small housing" világában? Nézegetett már valaha 20 nm-es, eszméletlen jól megoldott otthonokat? Egy nagyrécsei, mindössze 3,5 millió forintért kínált ház és pince kapcsán ugrott be, milyen jó lenne, ha a megyében is akadna ultra-modern, praktikus hétvégi ház!

"Zala megyei , Nagyrécséhez tartozó Bacónak-i hegyen kínálunk eladásra egy 20 négyzetméteres házat 3370 m2 területtel. A telek az út jobb, ill. bal oldalán helyezkedik el. Keleti oldalon diófák, míg a nyugati oldalon gyönyörű gesztenyefák sorakoznak. A ház egy szobából, egy prés helységből és egy pincéből áll. Nyaralóvá egyszerűen átalakítható. [...]"

Forrás: Ingatlanbazár

A mini házak kapcsán egész YouTube csatornák foglalkoznak a kérdéssel. A kerti pihenő saroktól az állandó lakhatást nyújtó otthonokig minden akad a neten, mi szem-szájnak ingere. Az ilyen videók legnagyobb előnye, hogy olyan kialakítási, helytakarékos megoldásokat is láthatunk, amelyek jelenleg még nincsenek a köztudatban. Ebből merítve pedig akár saját otthonainkat is felhasználó barátabbá tehetjük, akármilyen kicsit alapterületről is van szó.

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!