Erről tudnia kell, ha repül a WizzAir járatain, és egyben az Erste Bank ügyfele

The Erste Bank logo is pictured on Graben Street in central Vienna :rel:d:bm:GF2E92S0YJB01 The Erste Bank logo is pictured on Graben Street in central Vienna February 28, 2013. Erste Group Bank said on Thursday it aimed to keep operating results flat in 2
The Erste Bank logo is pictured on Graben Street in central Vienna February 28, 2013. Erste Group Bank said on Thursday it aimed to keep operating results flat in 2013 by using cost cuts to compensate for modest loan demand in emerging Europe markets that are set to see only moderate economic growth. REUTERS/Herwig Prammer (AUSTRIA - Tags: BUSINESS LOGO)
Vágólapra másolva!
Az Erste további három évre nyerte meg a Wizz Air kedvezményprogramjának magyarországi üzemeltetésére kiírt tendert. A bank újabb hűségcsomagokat vezet be, így akár az eddiginél több pont is gyűjthető. A hűségcsomagok azért is fontosabbak lesznek, mert a feltételek az új ciklusban úgy változnak, hogy az ügyfelek április elsejét követően, a tagságévforduló lejáratakor ezek választásával újíthatják meg a Wizz Air Discount Club tagságukat - olvasható az Erste közleményében.
Vágólapra másolva!

Újabb három évre nyerte el az Erste Bank a Wizz Air magyarországi kedvezményprogramjának üzemeltetésére kiírt tendert. A pénzintézet 13 éve vezette be az Erste Wizz Air Hitelkártyát, azóta üzemeltetheti a szükséges háttérrendszereket.

A diszkont légitársaság most változtatott a három évvel ezelőtt bevezetett pontgyűjtési szabályokon,

illetve a 2022. április elsejét követően gyűjtött pontoknál az eddigi 12 helyett 10 hónapban korlátozzák a beváltásra rendelkezésre álló időt. Továbbá a társaság április elseje után nem újítja meg automatikusan a lejáratkor a Wizz Air hitelkártyatulajdonosok Wizz Air Discount Club tagságát, az csak – havi pár száz forintba kerülő - hűségcsomag megvásárlása esetén érhető el a hitelkártyán az új időszakban. Természetesen az április elseje előtt automatikusan megújult tagságok a lejáratukig élvezhetőek maradnak.

Erste Bank Forrás: REUTERS/Herwig Prammer

A Wizz Air Hitelkártya hűségcsomagjainak választásával az ügyfelek 2022. április elseje után a kártya lejárta után is megőrizhetik a WDC tagságukat és több pontot gyűjthetnek Wizz Air szolgáltatások vásárlása esetén.

Az Erste az ügyfélszokásokat és a változásokat figyelembe véve vezeti be az új hűségcsomagokat, amelyekkel az aktívan utazók további kedvezménypontokat gyűjthetnek.

Az ügyfeleket a pénzintézet a változás részleteiről levélben tájékoztatja, és a lejárat előtt is figyelmezteti őket.

A kedvezményprogram jelenlegi szabályai szerint a Wizz Air Hitelkártya használatakor minden vásárlásra elköltött 100 forint után 1 pontot ír jóvá az Erste Bank, míg Wizz Air szolgáltatások vásárlása estén 100 forint után 2 pont jár.

A kártyatulajdonosok Wizz Air pontokat havonta legfeljebb 250 ezer forint vásárlási összeg után kaphatnak.

A kártyához továbbra is ingyenes utasbiztosítás jár, valamint az ügyfelek ingyenesen használhatják a Mastercard Gyors Sávot a Budapest Arénában, és a Budapest Airport Gyorsító Sávot a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, valamint kedvezményesen vehetik igénybe a Mastercard Airport Lounge szolgáltatásait.

Az újonnan bevezetett Smart csomag választásával az ügyfelek havi 299 forintért – éves szinten számolva, a WIZZ Discount club díjának mintegy harmadáért – őrizhetik meg a tagságukat, miközben a Wizz Air szolgáltatások vásárlása esetén nem 2, hanem 3 pontot ír jóvá a pénzintézet. A már korábban bevezetett Comfort csomagokkal pedig más kedvezményekben is részesülhetnek az ügyfelek. A Comfort promóciós csomag esetében mindössze havi 990 forintért a pontgyűjtési limit összege 450 ezer forintra növelhető, miközben a Wizz Air vásárlások után ebben a csomagban is 3 pont jár, amelyekhez ráadásul kamatmentes részletfizetési lehetőséget is kínál a bank. A Comfort Plus esetében az 1590 forintos havidíj mellett a pontgyűjtési limit 650 ezer forintra nő, a Wizz Air szolgáltatások vásárlásakor pedig 4 pontot kapnak az ügyfelek.

A Wizz Air Hitelkártya továbbra is egyedülálló kedvezmény program a magyar bankpiacon, hiszen az ügyfelek évente akár több utazásra is elegendő Wizz Air pontot gyűjthetnek.