Letartóztatott egy ételfutárt a rendőr, majd maga vitte ki a rendelést - videó

Pizza Delivery Person. "Service Action Adult Business Buying Casual Caucasian Cheerful City Color Image Communication Communication" Concepts And Ideas Consumerism Copy Space Credit Card Customer Day Delivering Door Female Food Food And Drink Giving Happi
Pizza Delivery Person delivering pizza to young woman. She is paying with credit card.
Vágólapra másolva!
Egy dél-dakotai rendőrtiszt a DoorDash vállalat futárjának letartoztatása után kiszállította az ételt a megrendelőnek. Az esetet egy kaputelefon videón rögzítette, amit több százezren néztek meg pár óra alatt, miután felkerült az internetre.
Vágólapra másolva!

A Fox News megírta, hogy egy dél-dakotai rendőrtiszt, Sam Buhr vitt házhoz egy rendelést, miután letartóztatta a DoorDash futárját. A legnagyobb amerikai ételkiszállító vállalat dolgozóját egy szabálytalanság miatt állította meg az őrmester, azonban kiderült, hogy a személy körözés alatt áll.

A Twitteren közétett videó:

A rendőrség szóvivője így fogalmazta meg a történteket:

A DoorDash vezetői elmondták, hogy nagyon hálásak a rendőrtisztnek, hogy közbelépett és biztosította, hogy az ügyfél megkapja a rendelését. A megrendelő bár meglepődött, hogy kedd délután nem egy futár hozta házhoz ételét, jót nevetett a történteken.