A világ egyes részein a Valentin-napnak már komoly hagyománya van, és a statisztikák szerint az emberek évente dollármilliókat költenek el az ünnepnap kapcsán, hogy szerelmüket megünnepeljék. Ahogy a koronavírus-járvány miatt bevezetett korlátozások sorra enyhülnek, úgy sokasodnak a hotelek és utazási irodák által összeállított, pároknak szóló valentin-napi csomagajánlatok. A most következő galériás összeállításunkban olyan luxusnyaralások közül szemezgetünk, amelyekhez viszont nagyon mélyen a zsebbe kell nyúlni.

Valentin nap a 20. század végétől terjedt el világszerte a szerelmesek ünnepeként, hazánkban pedig az 1990-es évektől kezdődően kezdett nagy népszerűségre szert tenni, amely azóta is töretlen.

A szerelmespárok ilyenkor hagyományosan kisebb-nagyobb ajándékokkal lepik meg egymást, vagy épp közös programokkal teszik emlékezetessé e jeles napot. Akiknek viszont a csokoládé és a romantikus vacsora netán kevés lenne, annak a következő képes összeállításunk akár ötletet is adhat, hiszen olyan pazar úticélokat mutatunk a világ legszebb tájairól, amelyek garantáltan felejthetetlenné teszik a szerelmesek napját. Ráadásul még ajándékot sem kell külön vásárolni, hiszen az utazásszervezők a Valentin-csomagokba olyan extravagáns élményeket is "rejtettek", mint például a helikopter túra, és a táncoktatás privát zenekari kíséret mellett, a szobákhoz szuvenírként pedig különleges ékszerek és drága ruhaköltemények is járnak.

Az alábbi galériában mutatjuk a pazar üdülőcsomagokat azoknak a pároknak, akik mélyebben a pénztárcájukba tudnak nyúlni:

Kattintson a képre, hogy galériábanlássa az elbűvölő szálláshelyeket Párizstól Bora Boráig!Forrás: &Beyond Bateleur Camp/andbeyond.com