A GRÁNIT Bank digitális „Otthon” lakáshitel-kalkulátora kapta a legjobb ügyfélélmény díját

Hegedűs Éva
Hegedűs Éva a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója a díj átvételén
Vágólapra másolva!
A GRÁNIT Bank digitális jelzáloghiteligénylési folyamatáé lett – megosztva - Az év UX megoldása a tizenhatodik Mastercard – év bankja programban, a magyar kereskedelmi bankok legrangosabb szakmai versenyén. Emellett digitális szolgáltatásai révén további 4 kategóriában került dobogóra a bank, többek között az év bankja, az év mobilbanki megoldása és az év lakossági ajánlata kategóriában - olvasható a pénzintézet közleményében.
Vágólapra másolva!

Az év bankja versenyben először meghirdetett, a leginkább ügyfélközpontú ugyanakkor a legjobb ügyfélélményt jelentő banki megoldás díjával ismerte el az év bankja program szakmai zsűrije a Gránit Bank online jelzáloghiteligénylési megoldását.

A Gránit Bank innovációi, kimagasló lakossági szolgáltatásai a Mastercard program kezdete óta 11 első díjat kaptak,

a 10-nél több dobogós helyezés mellett.

A Gránit Bank digitális bankként működik Forrás: Origo

Az év bankja program zsűrije a Gránit Bank pályázata kapcsán kiemelte a termék emberközeli, barátságos kialakítását, amely lényegre törő, látványos eszközökkel, könnyen érthető tájékoztatás mellett vezeti végig az ügyfelet a lakáshitel igénylés komplex, sokszor rideg és nehezen értelmezhető folyamatain.

A hiteligénylés néhány perc alatt online elvégezhető kalkulációval és előzetes-hitelbírálattal,

majd az ügyfél által regisztrált digitális ügyfélfiókban egyszerű és jól értelmezhető okosnyomtatványok kitöltésével indítható el és vihető el a szerződéskötésig.

- hangsúlyozta a díjat értékelve, Hegedüs Éva a GRÁNIT Bank elnök-vezérigazgatója, aki szerint folyamatos innovációra van szükség, arra, hogy a változásokban sohasem a nehézséget, hanem a lehetőséget lássuk.

Hegedűs Éva a Gránit Bank elnök-vezérigazgatója a díj átvételén Forrás: ALL RIGHTS RESERVED/Bertalan Soos

A versenyen további díjakkal ismerték el a GRÁNIT Bank fenntarthatóságot szolgáló megoldásait, így többek között az egészségügyi dolgozók számára kidolgozott speciális kedvezményeket tartalmazó Hős Számlacsomagot és az eBank mobilalkalmazásban elérhető Öko Kalkulátor funkciót, amely megmutatja a kártyás tranzakciók karbonlábnyomát. Ezt a funkciót a Mastercard és a svéd Doconomy együttműködésével kifejlesztett Carbon Calculator program adaptálásával a GRÁNIT Bank a világon első kereskedelmi bankként tette elérhetővé ügyfeleinek.

A bank tájékoztatása szerint további részletek oldalukon érhetők el.