A világszerte ismert hírességek családbővítési terveit a rajongóik is szeretik figyelemmel kísérni. A kíváncsiság hátterében az állhat, hogy a sztárpároknál érkező csöppségek hatalmas vagyonba és hírnévbe születnek bele, aminek köszönhetően luxuskörülmények között élhetik majd az életüket. Bemutatjuk azokat a milliomos hírességeket, akiknek gyerekük 2022-ben született meg, vagy még az idén fog megszületni.

A hírességek többsége megpróbálja a lehető leghosszabb ideig titkolni, hogy családbővítés előtt áll, azonban akadnak olyanok is, akik a terhesség első pillanatától kezdve megosztják az örömhírt a rajongóikkal. Amennyiben nyilvánosságra kerül a hír, az eseményt tömegek kísérik figyelemmel a világ minden pontjáról.

Összegyűjtöttük azokat a leggazdagabb párokat, akiknek gyerekük 2022-ben született meg, vagy fog megszületni. A galéria összeállításában a TheRichest weboldala segített, ám így sem tartalmazza az összes celebet, akik éppen családbővítésén gondolkodnak.

A képre kattintva megnyílik a galéria, amelyben olyan hírességeket mutatunk be, akiknek a gyerekük 2022-ben született vagy még az idén várható a gyermekáldás:

Rihanna - a képre kattintva megnyílik a galériaForrás: NurPhoto via AFP/Image Press Agency/Xavier Collin