Negyedmilliárd forint nyereményt hozott a Bajnokok Ligája csúcsrangadója

fbl Horizontal
This handout photograph taken and released on December 14, 2020 by the Union of European Football Associations (UEFA) shows the trophy displayed on stage prior to the draw for the round of 16 of the UEFA Champions League football tournament at the UEFA headquarters in Nyon. - The draw for the round of 16 of the UEFA Champions League football tournament takes place virtually due to the new coronavirus pandemic. (Photo by Harold Cunningham / UEFA / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY CREDIT "AFP PHOTO / UEFA / HAROLD CUNNINGHAM" - NO MARKETING - NO ADVERTISING CAMPAIGNS - DISTRIBUTED AS A SERVICE TO CLIENTS
Vágólapra másolva!
Elindult a kieséses szakasz a labdarúgó Bajnokok Ligájában, kedden és szerdán összesen négy mérkőzésre került sor a nyolcaddöntők odavágói közül. A Tippmixen és a Tippmixprón is kiemelt fogadói érdeklődés övezte a legjobb európai klubcsapatok egymás elleni fellépéseit, a Paris SG – Real Madrid találkozóhoz köthető tippek száma pedig az 1 milliót is meghaladta - áll a Szerencsejáték Zrt. közleményében.
Vágólapra másolva!

A labdarúgó BL 2021/22-es szezonjának egyenes kieséses szakasza rögtön egy csúcsrangadóval indult, hiszen a Lionel Messivel és Kylian Mbappéval a kezdőcsapatban felálló Paris SG a rekordbajnok Real Madrid együttesét fogadta.

A találkozó kapcsán a Tippmixen és a Tippmixprón összesen több mint 1 millió fogadás érkezett, és majdnem 279 millió forint nyereményt könyvelhettek el a fogadók az 1-0-s párizsi győzelmet hozó összecsapás kapcsán.

A győztes gólt Mbappé szerezte a hajrában – azok a fogadók, akik számítottak a francia támadó gólszerzésére, 2,10-es oddsszal kalkulálhattak.

Kedden került sor a Sporting CP – Manchester City párharc első felvonására is. Az angol csapat nem hagyott túl sok nyitott kérdést a visszavágóra, hiszen 5-0-s győzelmet aratott. Pep Guardiola alakulata már az első félidő után négygólos előnnyel bírt, és végül majdnem 190 millió forint nyeremény kapcsolódott ehhez a mérkőzéshez. A „Melyik csapat kap több büntetőlapot?" fogadási esemény kapcsán 50 ezernél is több tipp lett tökéletes, miután a hazaiak három, a vendégek egy sárga lapot gyűjtöttek be, kiállítás pedig nem volt – írja a Szerencsejáték Zrt.

Elindult a kieséses szakasz a labdarúgó Bajnokok Ligájában Forrás: AFP/Marco Bertorello

A szerdai Internazionale – Liverpool rangadón sokáig nem láthatott gólt a milánói publikum, amikor viszont végre igen, akkor nem lehetett túlságosan boldog: Roberto Firmino fejese a vendég angolokat juttatta előnyhöz, és nem sokkal később Mohamed Salah megduplázta az előnyt. Az „1X2" piacon megtett közel 347 ezer tippnek az 52 százaléka számított vendéggyőzelemre, amelyért akár 2,20-as oddsot is el lehetett érni.

Az első négy nyolcaddöntő legnagyobb meglepetését a Salzburg csapata szolgáltatta, hiszen az osztrák bajnok hazai pályán 1-1-es döntetlent ért el a Bayern München ellen, ráadásul a vendégek csak a 90. percben tudtak egyenlíteni.

Az iksz 6,00-s oddsot jelentett az „1X2" soron azoknak a fogadóknak, akik számítottak a meglepetésre – a találati arány 10 százalékos volt.

Szögletből nem volt hiány a mérkőzésen, összesen 15 sarokrúgást végeztek el a csapatok, ami a „Szögletszám 12,5" piacon 2,97-es oddsot eredményezett.

A Bajnokok Ligája nyolcaddöntői a jövő héten folytatódnak négy újabb párosítás odavágójával. A Tippmixen és a Tippmixprón az egyes mérkőzésekhez köthető számos fogadási lehetőség mellett természetesen a végső győztesre is lehet tippelni.