Holtan találták minden idők egyik legnagyobb csalójának két rokonát

Madoff Attends Court Hearing On His Legal Representation bernie credit crime criminal economy fraud justice money recession stocks HORIZONTAL GettyImageRank3
NEW YORK - MARCH 10: Financier Bernard Madoff leaves Manhattan Federal court March 10, 2009 in New York City. Madoff attended a court hearing regarding the conflicting status of his legal representation in his multi-billion dollar fraud allegations. His lawyer, Ira Sorkin, has told a judge his client is expected to plead guilty to 11 counts including money laundering, perjury and securities, mail and wire fraud. Mario Tama/Getty Images/AFP
Vágólapra másolva!
A hírhedt csaló nővére és férje is lövés áldozata lett, a hatóságok szerint gyilkosság és öngyilkosság történt, de semmilyen részletet nem árultak el.
Vágólapra másolva!

A Ponzi-sémájáról elhíresült Bernie Madoff testvérére, a 87 éves Sondra Wienerre és férjére a 90 éves Marvinra holtan találtak floridai otthonukban csütörtökön – írja a Világgazdaság.

A Palm Beach megyei seriff vasárnapi közleménye szerint a házaspár halálát lőtt sebek okozták, és egyelőre úgy tűnik, gyilkosság és öngyilkosság történt.

Azt azonban nem mondták el, melyik fél követte el a gyilkosságot, és az azt követő öngyilkosságot. Hozzátették, hogy orvosi vizsgálat fogja a halál okát végül kimondani.

Bernard Madoff, a világ legismertebb piramisjátékosa Forrás: AFP/2009 Getty Images/Mario Tama

Sondra Wiener a világ legnagyobb pénzügyi csalását üzemeltető Bernie Madoff testvére volt.

Madoff tavaly halt meg, 82 évesen, miután a 20 milliárd dolláros csalás miatt rá kiszabott 150 éves börtönbüntetését töltötte.

Bernie Madoff csalása évtizedekig tartott, és talán haláláig titokban maradt volna, ha a 2008-as nagy pénzügyi válság során nem kell hirtelen több ügyfelének is a nála befektetett tőke.

Az Origo itt írt minden idők egyik legnagyobb pénzügyi csalásáról.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!