Kim Kardashian egy vagyont költött arra, hogy az autói passzoljanak a házához

Franciaországban is divatba jött az XXL méretű női fenék, Kim Kardashian
SANTA MONICA, LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 10: Kim Kardashian West wearing Versace arrives at the 2019 E! People's Choice Awards held at Barker Hangar on November 10, 2019 in Santa Monica, Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto) (Photo by Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP)
Vágólapra másolva!
Kim Kardashian összesen 100 ezer dollárt költött arra, hogy átfestesse a luxusautóit. A probléma az volt, hogy a kocsik színe nem passzolt a sztár 60 millió dolláros Hidden Hills-i villájának színéhez.
Vágólapra másolva!

A világsztárok időnként egészen különös hóbortokra költenek, és ez alól Kim Kardashian sem kivétel. Nemrég ugyanis Kardashian összesen 100 ezer dollárt (kb. 33 millió forint) költött arra, hogy átfestesse a luxusautóit „szellemszürke" színre.

A probléma ugyanis az volt, hogy az autóflotta színe nem passzolt a sztár Hidden Hillsben található, 60 millió dolláros villájához

– írja a The Richest.

Kardashian a Vogue magazinnak nyilatkozta, hogy azt szerette volna, ha az autói „beolvadnak", és mivel a háza szürke, ezért az autóit is szürkére kellett festetnie.

Kim Kardashian egy vagyonért festette át az autóit Forrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

A valóságshow sztár autói között egyébként (többek között) Lamborghini, Rolls-Royce és Maybach modellek is vannak. Az egyik legértékesebb darab valószínűleg a Lamborghini Mansory, amely egyedül nagyjából 500 ezer dollárba került.

Az átfestés árát jelentősen megemelte, hogy Kardashian az autóit egy nagyon speciális „Rolls-Royce színre" festette, amely csak különleges üzletekben érhető el.

Kardashian számára azonban a festetés nem jelent komolyabb kiadást. A sztár összvagyonát ugyanis több mint 1 milliárd dollárra becsülik, vagyis elég pénze van ahhoz, hogy kedvére válogasson az autószínek között.