Kim Kardashian összesen 100 ezer dollárt költött arra, hogy átfestesse a luxusautóit. A probléma az volt, hogy a kocsik színe nem passzolt a sztár 60 millió dolláros Hidden Hills-i villájának színéhez.

A világsztárok időnként egészen különös hóbortokra költenek, és ez alól Kim Kardashian sem kivétel. Nemrég ugyanis Kardashian összesen 100 ezer dollárt (kb. 33 millió forint) költött arra, hogy átfestesse a luxusautóit „szellemszürke" színre. A probléma ugyanis az volt, hogy az autóflotta színe nem passzolt a sztár Hidden Hillsben található, 60 millió dolláros villájához – írja a The Richest.

Kardashian a Vogue magazinnak nyilatkozta, hogy azt szerette volna, ha az autói „beolvadnak", és mivel a háza szürke, ezért az autóit is szürkére kellett festetnie.

Kim Kardashian egy vagyonért festette át az autóitForrás: Full Picture Agency via AFP/FPA/Fpa

A valóságshow sztár autói között egyébként (többek között) Lamborghini, Rolls-Royce és Maybach modellek is vannak. Az egyik legértékesebb darab valószínűleg a Lamborghini Mansory, amely egyedül nagyjából 500 ezer dollárba került.

Az átfestés árát jelentősen megemelte, hogy Kardashian az autóit egy nagyon speciális „Rolls-Royce színre" festette, amely csak különleges üzletekben érhető el.

Kardashian számára azonban a festetés nem jelent komolyabb kiadást. A sztár összvagyonát ugyanis több mint 1 milliárd dollárra becsülik, vagyis elég pénze van ahhoz, hogy kedvére válogasson az autószínek között.