Ezek a világ legdrágább férfi parfümjei

Tévhit, hogy azzal szerezhetsz meg egy pasit, ha mindent megadsz neki azonnal intimitás szex férfi illat feromon vonzalom vonzódás
Vágólapra másolva!
A parfümök nem csupán bőrre fújt olajok, ennél sokkal nagyobb hatásuk van az emberekre: a különböző illatszerek akár érzelmeket is kiválthatnak. Sokan magabiztosabbnak érzik magukat tőle, ami azzal is magyarázható, hogy a parfümök illata könnyen fel tudja hívni mások figyelmét. Így a parfümök használata a férfiaknál éppolyan fontos lehet, és a jó benyomás kialakításának fontos eszközéül szolgálhat, mint a nőknél. Cikkünkben képekkel bemutatjuk a világ 8 legdrágább férfi parfümjét, amit csak az igazán tehetősek tudnak megengedni maguknak!
Vágólapra másolva!

Sokan úgy vásárolnak parfümöt, hogy tesztpapírra fújják ki az illatszert és 2-3 perc után eldöntik, hogy tetszik-e nekik. Ugyanakkor a legtöbben nem tudják, hogy a legjobb módszer ezeknek a szépségápolási termékeknek a kipróbálására, ha azokat az ember a bőrrére fújja, illetve nem dörzsöli össze. Ennek hátterében az áll, hogy a parfümök illata teljesen más az ember bőrén, mint a teszteken.

A világ legdrágább férfi parfümjei azonban nem csak az árukban különböznek az olcsóbb társaiktól. A luxusillatszerek elkészítéséhez ritkább, értékesebb alapanyagokat használnak, így garantálva tulajdonosuknak a magas minőséget, illetve egyediséget. A Justrichest weboldal segítségével összegyűjtöttük a legdrágább férfi parfümöket, amelyek akár több százezer dollárba is kerülhetnek.

8. Annick Goutal Eau D'Hadrien Perfume

Ára: 1.500 dollár, ami körülbelül 530 ezer forint. A parfüm üvege a Baccarat vállalat kristályából készült, ami jelentősen megnöveli az illatszer értékét, hiszen ez a cég készíti a legismertebb márkák kristályüvegeit.

7. Clive Christian No. 1

Ára: 1.640 dollár, ami 580 ezer forint. Clive Christian 1999-ben alapította meg a Clive-t, amikor egy olyan céget szerzett meg magának, melynek történelme az 1870-es évekre nyúlik vissza. A Crown Perfumery vállalat számára ugyanis maga Viktória királynő engedélyezte, hogy az üvegeiket a koronájának mása díszítse. Mindemellett a képen látható parfüm női és férfi változatban is kapható.

6. Caron Poivre

Ára: 2.800 dollár, ez közel 1 millió forint. Az illatszer üvege szintén Baccarat-kristályból készült. A képen látható parfüm azonban kilóg a sorból, mivel uniszex illatként mutatták be.

5. Lalique for Bentley Crystal Edition

Ára: 4.600 dollár, ami 1,6 millió forint. A Lalique a luxus autómárkával együttműködve alkotta meg a képen látható illatszert, ami egy fából készült dobozban kapható. A parfüm üvege kristályból készült, aminek a tetejét szárnyak díszítik.

A legdrágábba között is a legdrágább féri illatszerekért kérjük, lapozzon a cikk második oldalára!