Megszűnik az OTP egyik népszerű szolgáltatása

bejárat cégnév Duna Tower irodaház ÉPÜLET felirat FOTÓ irodaház OTP Bank pénzintézet plakát reklám TÁRGY OTP Bank Budapest, 2014. július 12.
Az OTP Bank bejárata a Duna Tower irodaházban a főváros XIII. kerületében, az Árpád híd pesti hídfőjénél, a Népfür
Budapest, 2014. július 12. Az OTP Bank bejárata a Duna Tower irodaházban a főváros XIII. kerületében, az Árpád híd pesti hídfőjénél, a Népfürdő utcában. MTVA/Bizományosi: Faludi Imre *************************** Kedves Felhasználó! Az Ön által most kiválasztott fénykép nem képezi az MTI fotókiadásának, valamint az MTVA fotóarchívumának szerves részét. A kép tartalmáért és a szövegért a fotó készítője vállalja a felelősséget.
Vágólapra másolva!
Hamarosan megszűnik az OTP Bank egyik népszerű szolgáltatása. Március 24-től a SmartBank szolgáltatást a lakossági ügyfélkörben kivezetik –írja honlapján a pénzintézet. A korábbi szolgáltatás helyét az új OTP MobilBank veszi át, amely biztosítja a napi bankoláshoz szükséges legfontosabb funkciókat - írja a Világgazdaság. 
Vágólapra másolva!

Az új MobilBankot számos új pénzügyi funkcióval és újszerű technológiai megoldással teszik egyszerűbbé.

Az új MobilBank használatáért egyelőre nem számítanak fel külön havidíjat augusztus 31-ig.

Az írják az átmeneti időszak lezárásáról mindenkit értesítenek majd. Kiemelték, a nem lakossági ügyfelek továbbra is tudják használni a SmartBank minden funkcióját.

Az OTP Bank bejárata a Duna Tower irodaházban a főváros XIII. kerületében, az Árpád híd pesti hídfőjénél, a Népfürdő utcában Forrás: MTI/Faludi Imre

A lakossági SmartBank alkalmazás március 24. után is elérhető marad május végéig, viszont lakossági ügyfelek számára csak az új internet- és mobilbank regisztráció funkció, valamint a Selfie számlanyitás lehetőség jelenik meg. A lakossági SmartBank regisztrációkat várhatóan 2022. május végén törlik.