Visszahívást jelentett be a Spar, ne egyen ebből a készítményből

SPAR házhozszállítás, áruszállítás
Budapest, 2019. május 8. Hűtésre és a fagyasztásra alkalmas kisteherautók a webshop háttérterületén a XX. kerületi Pesterzsébeti Interspar hipermarketnél 2019. május 8-án. Ezen a napon tartották a Spar Magyarország kiskereskedelmi üzletlánc webshopjának bemutató sajtótájékoztatóját az áruházban. A házhozszállítási szolgáltatás Budapest teljes területén és 49 környező településen érhető el, a több mint 960 millió forintos fejlesztés az év végéig csaknem száz újabb munkahelyet teremt. MTI/Balogh Zoltán
Vágólapra másolva!
Termékvisszahívást jelentett be a SPAR Magyarország Kereskedelmi Kft., egy savanyúság befőtt-készítménnyel van probléma, olvasható honlapjukon.
Vágólapra másolva!

A vállalat tájékoztatása szerint a cég által forgalmazott SPAR vegyes vágott savanyúság 680g/360g (minőségmegőrzési idő: 29.10.2023, tételazonosító: 1430, gyártó: Gloster Kft.) terméket érzékszervi nemmegfelelőség miatt (idegen anyag lehetséges jelenléte) a forgalomból kivonják.

Azt kérik vásárlóiktól, hogy

amennyiben vásároltak a termékből, ne fogyasszák el!

Ezen terméket a cég áruházaiba történő visszahozatal esetén visszavásárolják, a termék vételárát visszatérítik.

Kép a termékről:

Ellenőrizze az adatait, ha ebből a termékből vásárolt! Forrás: SPAR

A visszahívásról a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (Nébih) is tájékoztatást adott ki, ebben jelzik, hogy a termékvisszahívás kizárólag a fenti adatokkal azonosított termékre vonatkozik.