Meglepő, hogy milyen luxusingatlanra mondott nemet Hollywood álompárja

Jlo és Ben Affleck, Bel-Air
Vágólapra másolva!
Mintegy két évtizeddel a korábbi alkalom után, 2021-ben újra egymásra talált Jennifer Lopez és Ben Affleck, és a hírek szerint már tavaly óta keresik a tökéletes közös otthont népes családjuk számára. A Famous Entertainment műsorában pedig már be is mutatták azt a több mint 50 millió dolláros Bel Air-i luxusvillát, ami akár az otthonuk is lehetett volna. A fényűző ingatlant a therichest is bemutatta.
Vágólapra másolva!

Habár a színészpáros évtizedekkel ezelőtt már a mozivásznon kívül is szerelemre lobbant egymás iránt, kapcsolatuk azonban akkor nem bizonyult tartósnak. Tavaly viszont újjáélesztették románcukat, és máris készen állnak arra, hogy új szintre lépjenek abban:

a hírek szerint Bel-Air-ben foglaltak le maguknak egy fényűző luxusvillát.

A Los Angeles-i lakónegyed a Sunset Boulevard sugárútról nyílik, és nagyon népszerű a hírességek és a szórakoztatóipar elitjének körében. Itt talált otthonra egyebek mellett Jennifer Aniston, Clint Eastwood, Alfred Hitchcock filmrendező, Ronald Reagan korábbi elnök, Elizabeth Taylor és Will Smith is.

Egy luxuslakás Bel-Airben Forrás: Bruce Makowsky/BAM Luxury Development

Ha a vétel valóban megvalósul, itt élhetnek majd előző házasságaikból született gyermekeikkel. A színész-énekesnőnek Marc Anthony-tól születtek ikrei (egy fiú és egy lány). A színész három gyermekének pedig (két kislány és egy fiú) Jennifer Garner az édesanyja.

Jlo és Ben Affleck Bel-Air-i majdnem otthona Forrás: Famous Entertainment youtube video

A páros már másodszor jutott el az eljegyzésig, és a közös otthonkeresésig. A szerelmes férfi mindkét alkalommal kisebb vagyont költött a kiválasztott ékszerre: először egy 1,2 millió dollárt érő 6 karátos rózsaszín gyémántgyűrűvel kérte meg Lopez kezét, ezúttal pedig egy csodálatos zöld gyémántgyűrűt húzott a színész-énekesnő ujjára, ami ritkasága miatt akár 10 millió dollárt is érhet.

A kinézett Bel-Air-i villát a Famous Entertainment is bemutatta, a videó itt tekinthető meg:

Az ingatlan a hírek szerint a páros eddigi legdrágább szerzeménye lehet. Mindkettőjüknek több háza is van már: Lopeznek New York-ban van egy 20 millió dolláros társasházi lakása és Hamptons környékén egy 10 millió dolláros kúriája. Afflecknek a kaliforniai Pacific Palisades területén és Georgia-ban is van már háza.

A kinézett Bel Air-i villa maga a bőség zavara: a kulináris élvezeteket kedvelő színésznő számára több konyha is található, ahogy

10 hálószoba és 17 fürdőszoba is, az utóbbiak egyike régimódi aranyfürdő hangulatát idézi.

A The Bellagio Estate néven ismert ingatlant eredetileg az a Paul Williams építette az 1930-as években, akit sokáig "az egyik legfontosabb Los Angeles-i építésznek" tartottak. Azóta azonban a villa több jelentős átalakításon is átesett. Az előző tulajdonos, Todd Lemkin fedezeti befektető állítólag feleségével, Kaseyvel együtt 37,3 millió dollárért vásárolta meg az 1.850 négyzetméteres ingatlant még 2016-ban – majd az ízlésüknek megfelelően sok millió dolláros felújítást végeztek rajta. Ezzel pedig a birtok értéke is jelentősen nőtt.

Az elsődleges lakosztályban van egy hatalmas nappali, dupla fürdőszoba és több gardróbszekrény. A tucatnyi lakrész mellett

a The Bellagio Estate számos luxushelyiséggel is büszkélkedhet,

köztük például edzőteremmel, borospincével, tűzrakó helyekkel, egy végtelenített medencével és egy házimozival – tökéletes kikapcsolódást biztosítva a két hollywoodi filmsztár számára. Az ingatlan klasszikus kialakítású, fapadlós, amely vegyes márvány dizájnnal rendelkezik.

Van egy vendégház is egy szabadtéri konyhával, amely tökéletes a grillpartikhoz. A tágas birtokon egy zárt bejárat található, teljes motoros felhajtóval, valamint egy külön bejárattal a szervizcsapat számára.

A birtokról Pazar kilátás nyílik a városra, az élvezetek halmozására pedig szinte a szomszédban várja vendégeit az előkelő Bel Air Country Club golfpályája is.

A Jlo Gallery Twitter oldalhoz eljutott információk szerint azonban a sztárpár végül elállt a villa megvételétől, és azóta már Beverly Hills-ben és Brentwood-ban is keresgéltek.

Forrás: therichest.com; harpersbazaar.com; Jlo Gallery Twitter oldal