Babos Tímea ezzel a bejelentéssel valószínűleg rengeteg rajongóját meglepi

Russia Tennis St. Petersburg Ladies Trophy WTA
Babos Tímea kiesett a miami tenisztorna selejtezőjében
Vágólapra másolva!
Babos Tímea jelenleg a magyar teniszsport legjobb játékosa, az egyetlen magyar világelső teniszező, aki rengeteget utazik külföldre, így évente legfeljebb 35-40 napot tölt Magyarországon. Éppen ezért a soproni teniszklasszis számára az otthon kialakítása, biztonsága kulcskérdés: hobbi lakberendezőként szabadidejében szívesen dizájnolja saját lakását is, ahol a pihentető alvásé és a minőségi feltöltődésé a főszerep. Nem meglepő talán, hogy Babos Timi közös munkába kezdett a matracokat, ágyakat, ágykanapékat és különböző, az egészséges alvást biztosító termékeket gyártó Cardo Kft.-vel.
Vágólapra másolva!

A Champion Edition nevet viselő kollekció sajtónyilvános partnertalálkozóján Babos Tímea – aki éppen a tengerentúlon, Charlestownban készül legújabb megmérettetésére -, ha nem is személyesen, de virtuálisan jelen volt.

Babos Tímea közös munkába kezdett a matracokat, ágyakat, ágykanapékat és különböző, az egészséges alvást biztosító termékeket gyártó Cardo Kft.-vel Forrás: Cardo

Az együttműködés során a névválasztást a Cardo teljes mértékben Tímeára bízta, aki legkedvesebb versenyeinek városait választotta ki beszédes márkanévként, ahol legendás győzelmeket aratott.

- mondta. "Életem első Grand Slam győzelmét Melbournben arattam, később pedig még egyet nyertem itt. Szingapúr pedig azért kedves nekem, mert itt lettem kétszeres világbajnok"- emelte ki Babos Tímea.