Ebbe a velencei luxus otthonba tényleg nehéz belekötni

Velence, Gárdonyi kistérség, ingatlan, eladó, ház, 350 m2
Velence, Gárdonyi kistérség, ingatlan, eladó, ház, 350 m2
Vágólapra másolva!
399 millió forintért kínálják eladásra a most következő, elegáns velencei luxus ingatlant. Az Ingatlanbazár nem talált rajta fogást. És ön?
Vágólapra másolva!
Velence, Gárdonyi kistérség, ingatlan, eladó, ház, 350 m2 Forrás: Ingatlanbazar.hu

"Reprezentatív, praktikus, teljes komfortot biztosító tereprendezés, épület kivitelezés, modern és Bauhaus stílusjegyek ötvözésével, legkorszerűbb technológiák alkalmazásával.

Velencén, a természet ölelésében, teljes panorámában, az autópályától néhány percre, csendes mellékutcában, 2020 év végére épült meg ez a 4 autóbeállóval, 2 autónak tágas garázzsal, teraszokkal körül ölelt 70 nm-es nappalival, 2 teljesértékű lakosztállyal, vendégszekcióval, borospincével, okosotthonnal, közösségi és kiszolgálóhelyiségekkel rendelkező, automatizált, fogyasztásoptimalizált igazán magas életérzést nyújtó, minőségi otthon. [...]

Velence, Gárdonyi kistérség, ingatlan, eladó, ház, 350 m2 Forrás: Ingatlanbazar.hu

A jól átgondolt tervezést többek között a nappali 4 méteres belmagassága, a lakosztályok jó elkülönítése, saját, méretes fürdővel és gardróbbal ellátása, közösségi terek, a garázsból és konyhából is megközelíthető kamra létrehozása, panorámát maximálisan kihasználó fordított élettér kivitelezése és szinte minden helyiséghez tartozó óriási teraszkapcsolatok bizonyítják. [...]"

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

Velence, Gárdonyi kistérség, ingatlan, eladó, ház, 350 m2 Forrás: Ingatlanbazar.hu

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magán használatra, akár bérbe adásra, irodának stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.
Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőink bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcs fontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg "ideális társat"?