Szenzáció: Nanushkában jelent meg Ewan McGregor

McGREGOR, Ewan London, 2022. május 12.
Hayden Christensen kanadai, Moses Ingram amerikai és Ewan McGregor skót színész (b-j) a Csillagok Háborúja című filmből ismert birodalmi rohamosztagosnak öltözött jelmezesek társaságában az Obi-Wan Kenobi televíziós
London, 2022. május 12. Hayden Christensen kanadai, Moses Ingram amerikai és Ewan McGregor skót színész (b-j) a Csillagok Háborúja című filmből ismert birodalmi rohamosztagosnak öltözött jelmezesek társaságában az Obi-Wan Kenobi televíziós sorozat bemutatója alkalmából tartott fotózáson a londoni Corinthia szállodában 2022. május 12-én. A sorozat bemutatója május 27-én lesz. MTI/AP/PA/Ian West
Vágólapra másolva!
Egy újabb sztár szavazott bizalmat a magyar divatmárkának: a Golden Globe- és Primetime Emmy-díjas skót színész az Obi-Wan Kenobi beharangozó londoni eseményén a Nanushka egyik darabjában jelent meg - számolt be róla a Bors.
Vágólapra másolva!

Ewan McGregort több mint 15 év után ismét láthatjuk majd Obi-Wan Kenobi szerepében a karakterről elnevezett sorozatban, így minden szem rá és Nanushka felsőjére szegeződött.

Nézze meg az alábbi bejegyzéseket:

Persze nem ő az első világhírű szereplője a szórakoztatóiparnak, aki a magyar divatmárka darabjában jelenik meg fontos, nagy érdeklődésre számot tartó eseményen. A lap emlékeztet rá, hogy például Kendall Jenner is előszeretettel választja a magyar divatmárkát.