Új hírességgel erősített a napokban a növényi alapú húsokat gyártó Beyond Meat. Kim Kardashian lett ugyanis a vállalat vezető íztanácsadója.

Kim Kardashian lesz a növényi húsokat gyártó Beyond Meat arca a cég következő kampányában. A híresség ugyani elvállalta a „vezető íztanácsadó" pozícióját a vállalatnál – írja a TechCrunch.

A kampány során Kardashian a saját receptjei alapján készít majd ételeket a Beyond Meat termékeinek felhasználásával, illetve más kreatív tartalmak is kapcsolódnak majd a nevéhez.

A hírre egyébként a befektetők is jól reagáltak. A vállalat részvényárfolyama 7 százalékot emelkedett kedden, azonban a kereskedési nap végére alábbhagyott a lelkesedés. A papír napon belül elérte a 26,56 dollárt is, majd 22,94 dolláron zárt.

A Beyond Meat a mostani kampányával fokozhatja a növekedését, amely az elmúlt időszakban érezhetően lelassult. A cég közlése szerint Kardashian régi rajongója a Beyond Meat termékeinek.

Mindazonáltal nem Kim Kardashian az első híresség, aki hasonló pozíciót vállalat. 2019-ben például a szupermodell, Emily Ratajkowski lett a BABE nevű dobozos bormárka „vezető ízigazgatója".