A Johnny Depp kontra Amber Heard rágalmazási per során kiderült bizarr információk közül talán az egyik legváratlanabb az volt, amikor - még a per elején, a személyes adatok egyeztetésénél - az „Aquaman" sztárja elárulta a nagyközönségnek: jelenleg a kaliforniai Yucca Valleyben lakik, méghozzá nem is akármilyen házban.

Amber Heard, hollywoodi filmszínésznő, aki egykor Elon Muskkal járt, és aki Johnny Deppel kötött házassága során (2015-2017) pazar otthonok hatalmas portfólióján osztozott, jelenleg főként Yucca Valleyben lakik – egy alig ismert városban a kaliforniai Mojave sivatagban, 120 mérföldre keletre Los Angelestől - írja a megveszLAK.hu sajtóközleményében. 

Galériás összeállításunkban bemutatjuk a színésznő otthonát:

A képre kattintva megnyílik a galériaForrás: Szabó Gábor / Megveszlak

A Dirt újságírói kiderítették, hogy bár Heard neve nem szerepel a tulajdoni lapon, ugyanakkor számos nyom utal egy bizonyos ingatlanra, ami jelenleg egy titokzatos vagyonkezelő tulajdonában van, amelynek egyértelmű kapcsolata van Hearddel.

A társaság 2019 elején csendben megszerezte a hat hektáros birtokot, 570 ezer dollárért, amely a kaliforniai San Bernardino megyei Yucca Valleyben található, amely egy 20 ezer lakosú város. Mindemellett vitathatatlan a Yucca-völgy sivatagi tájának sajátos szépsége.