Átadták az OTP Bank új irodaházát

OTP, OTP Bank, OTP Bank Nyrt., Országos Takarékpénztár, OTP logó, OTP bankfiók, bankfiók, bank, bank fiók
Vágólapra másolva!
Átadták az OTP Bank több tízmilliárd forint értékű beruházással megvalósult új irodaházát a XIII. kerületi Madarász utcában, a Market Zrt. kivitelezésében épült, M12 nevet viselő 84 ezer négyzetméteres irodaház 7 emelet magas, 3 szint földalatti mélygarázs tartozik hozzá.
Vágólapra másolva!

Csányi Péter, a bank vezérigazgató-helyettese az épület pénteki megnyitó eseményén úgy fogalmazott:

az M12 nem csupán egy irodaház, sokkal inkább szimbólum, azt az erőt és stabilitást jellemzi, amely magát az OTP Csoportot is.

A számos innovatív megoldással négy év alatt elkészült épület több mint háromezer fő számára biztosít közösségi és irodateret - tette hozzá.

Kiemelt figyelmet fordítottak a közösségi terek ideális kialakítására, hiszen azösszetartás, a közösség ereje komoly szerepet játszik a bank sikereiben. A kivitelezés során sem a minőségből, sem az innovatív megoldásokból nem engedtek - fejtette ki.

Illusztráció Fotó: Szabó Gábor - Origo

Szrenkó Zoltán, az OTP ingatlanberuházási és ellátási igazgatóságának ügyvezetője arról tájékoztatott, hogy a közel 13 ezer négyzetméteres telken felépült, több mint 84 ezer négyzetméteres komplexum a LEED környezettudatos épületminősítési rendszer Gold fokozatával rendelkezik. Ezt a címet azért nyerhette el az M12 irodaház, mert olyan jövőbemutató és fenntartható megoldásokat alkalmaz, mint a korszerű gépészeti és elektromos rendszerek, a mennyezeti fűtés-hűtés, a hőszivattyú hulladékhőjének hasznosítása a melegvíz előállításához, az esővíz újrahasznosítása vagy az okos világításvezérlés.

Az épületben korszerű menedzsment rendszer is működik a különböző energia-előállító eszközök hatékony üzemeltetéséhez. A 878 férőhelyes parkolóházban 20 elektromos autótöltő is rendelkezésre áll - ismertették.

Az MTI-nek elmondták:

az átköltözés az épületbe folyamatos, már mintegy ezren itt dolgoznak, a tervek szerint július közepére a bank több mint háromezer munkatársa már az új irodaházban végzi a munkáját.

A Nádor utcában lévő székházépület továbbra is a központi irodaházként működik.