A Promotions.hu számolt be róla, hogy Elon Musk szakítása után meglehetősen hamar új párra talált. Február óta ugyanis, egy ausztrál származású, fiatal színésznővel randevúzgat. A hölgy nem túl szégyenlős, hiszen számos filmjében megvillantotta már a popsiját és a melleit. A milliárdos üzletembert viszont úgy tűnik, ez cseppet sem zavarja, mert a francia riviérán fülig érő szájjal és szemmel láthatóan szerelemben úszva kapták lencsevégre az újdonsült sztárpárt. Galériás összeállításunkban megmutatjuk, ki is ez a szexi művésznő, akinek sikerült elcsavarnia a milliárdos üzletember fejét.

Tavaly szeptemberben robbant a hír, hogy Elon Musk és korábbi párja, Grimes, azaz Claire Boucher a szakítás mellett döntött. Rá néhány hónapra, idén februárban viszont már felütötték a fejüket pletykák, hogy Elon Muskra ismét rátalált a szerelem, és összejött Natasha Bassett ausztrál származású színésznővel.

A Daily Mail egy szemfüles paparazzija szúrta ki őket, ahogy élvezik egymás társaságát és a Saint Tropez-i luxust:

A mindössze 27 éves Natasha Bassettet akár Elon Musk lánya is lehetne, tekintve, hogy a Tesla-vezér már az 50. esztendőben jár. Ezzel a színésznő, Musk eddigi legfiatalabb barátnője, de az alábbiakban látható filmjelenet alapján, valószínűleg nem a legszégyenlősebb:

Az alábbi galériában az ausztrál művésznő további szexi fotói láthatók:

Kattintson a képre, és nézzen további fotókat a szexi színésznőről!Forrás: Anadolu Agency via AFP/Mustafa Yalcin