A világűrben koncertezne Kanye West

5+1 dolog, amit nem tudtál a szülinapos Kanye West életéről
Vágólapra másolva!
Szenzációs projekten töri a fejét Kanye West: a világhírű rapper a világűrben szeretne koncertet adni - adta hírül a therichest. 
Vágólapra másolva!

A hip-hop mogul szereti a nagy dobásokat. Legutóbb például, amikor James Corden vendége volt a The Late Late Show híres Carpool Karaoke produkciójában, ahelyett, hogy a többi előadóhoz hasonlóan egyszerűen csak énekelt volna egy autóban, olyat tett, amit előtte még soha senki: felbérelt egy teljes kórust és magánrepülőgépén szórakoztatta rapszámaival a műsor nézőit.

Kanye West a Carpool Karaoke műsorban:

Kanye West tervei azonban nem korlátozódnak a Földre, hiszen

javában dolgozik azon, hogy a következő alkalommal már a világűrben léphessen fel,

ezzel pedig olyan show-val szórakoztatná rajongóit, amilyennel még soha senki korábban.

Kanye West a világűrben is szeretne koncertet adni Forrás: Getty Images for Vanity Fair/2020 Getty Images and Vanity Fair/Rich Fury/Vf20

Az ötletet egyébként a West nagy riválisának számító komikus, Pete Davidson kudarca adta, aki eredeti terveivel ellentében kénytelen volt lemondani a Jeff Bezos által fémjelzett Blue Origin március végi űrutazásán való részvételt.

West úgy gondolta, ha versenytársának nem sikerült az űrutazás, akkor ő igenis végrehajtja, méghozzá egy különleges showműsorral egybekötve. A Hollywood Life információi szerint

a rapper az űrbéli koncertet barátja, Elon Musk segítségével valósítaná meg.

Egy magát felfedni nem kívánó forrás szerint a milliárdos üzletember és a zenész már elkezdték a tárgyalásokat a terv megvalósítása érdekében, de pontos dátumot még nem tűztek ki.

Kanye West azt is szeretné elérni: Kim Kardashian egyezzen bele abba, hogy közös gyermekeiket magával vihesse az űrutazására, ami igencsak költséges vállalkozás lenne. A jegyek darabja ugyanis 55 millió dollárnál is többe kerül.