150 millió forintért eladó egy balatoni óriáscsúszda

Balaton, strand, Balatonmáriafürdő
Hétköznapi idill Balatonmáriafürdőn
Vágólapra másolva!
Valamint egy hozzá tartozó büfé. A balatonlellei telek, melyen az óriáscsúszda áll, önkormányzati tulajdonban van. Vajon ki nevez be egy ilyen ritkaságra? - teszi fel a kérdést az ingatlanbazár.hu közleménye.
Vágólapra másolva!

"Óriáscsúszda gyors pályával, büfével eladó Balatonlelle központi részén, közvetlenül a parton, gyönyörű zöldövezetben 484 nm területen. A büfé helyiségei: konyha, hús- és zöldség előkészítő, raktárak( 4db) mosogató, üzlet 6,3 nm, közlekedő 21 nm, kiszolgáló 17,5 nm, előtér 31 nm. A csúszda felett 2 db 28 nm-s télen is lakható kis lakás is kialakításra került. Fűtése plafon infrafűtéssel megoldott. A telek az önkormányzat tulajdona, melyért minimális bérleti díjat fizetnek. A felépítmény a tulajdonosé. Földhivatali tulajdoni lap szerint 1991-ben épült, illetve akkor került bejegyzésre. [...]"

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán!

A Balatonlellén eladó csúszda Forrás: Ingatlanbazár.hu

Tipp mindenkinek!

Ingatlannal kapcsolatos befektetés, hosszú távú tervezés kapcsán érdemes szakember segítségét kérni. Akár magánhasználatra, akár bérbeadásra, irodának, stb. vesz lakást, házat, a környék, az ingatlan állapota, a várható infrastrukturális fejlesztések sokat nyomhatnak a latba. A szerelem fontos, de ingatlan vásárlásnál értékálló befektetésként is át kell gondolni, mit, mennyiért és hol veszünk.

Ingatlanbazár Forrás: Ingatlanbazár.hu

Az ingatlanbazar.hu blogja, valamint partner szakértőik bármikor szívesen állnak az érdeklődők rendelkezésére. Hiszen az elégedettség mindannyiunk célja! Ne habozzon segítséget kérni! A tájékozódás mindenkor kulcsfontosságú döntéseink meghozatalában! Ingatlant ráadásul nem egy szezonra veszünk. Miért ne választanánk a tényleg "ideális társat"?