Vigyázat, ezt az italt ajánlott kerülni a repülőgépes utazásnál - videó

Varsó ,repülőtér, repülés, utazás, koronavírus, távolságtartás, LOT, repülőgép, légiutaskísérő
Vágólapra másolva!
Egy amerikai légiutaskísérő közösségi oldalán megosztotta, hogy melyik üdítőt a legfrusztrálóbb felszolgálni repülés közben. A feltöltött videóban azt is elmondja, miért.
Vágólapra másolva!

Egy utaskísérő a TikTok közösségi platformra feltöltött videójában beszámolt arról, hogy miért nem szereti, amikor az utasok diétás kólát rendelnek a repülőgépen. Elmondása szerint szénsavas üdítőt sokkal tovább tart felszolgálni, mint a többi italt - derül ki a Daily Mail cikkéből.

A közösségi platformra feltöltött videó a kétféle kóla kitöltéséről:

@ariel.cisneros1 Flight Attendant Problems #flight#flightattendant#travel#plane#vacation#dietcoke#fyp#covid#covid19#airport♬ Elevator Music - Bohoman

A megosztott videóban a légiutaskísérő egymás mellett tölt ki egy diétás és egy hagyományos kólát, hogy bemutassa, mennyivel tovább tart a szénsavmentes változat kitöltése.

A szénsavas üdítők a pohárba töltés során felhabzanak, így nem lehet egy mozdulattal kiönteni a tartalmukat. A hagyományos Coca-Cola habja gyorsan leülepszik, a diétás kóla azonban olyan módon habzik, hogy sokkal többet kell várni a hab leülepedésére, mint más italoknál.