Leonardo DiCapriót sokan Hollywood egyik legnagyobb sztárjaként tartják számon, akit az eddigi karrierje során rengeteg gyönyörű és egyébként szintén sikeres nő vett körül. Cikkünkben összegyűjtöttük a színész 9 legsikeresebb volt barátnőjét, akik hatalmas vagyonuk mellett gyönyörűek is, továbbá a ranglistán a sztár jelenlegi barátnője is szerepel.

Leonardo DiCaprio gyerekkora óta része Hollywood világának. Eleinte főleg reklámokban szerepelt, illetve egy-két kisebb szerepe volt különböző filmekben és sorozatokban. Az áttörést a színészi karrierjében végül a Parenthood című sorozat, illetve a Gilbert Grape című film hozta el. DiCaprio jelenleg a világ egyik legsikeresebb színésze, akinek nettó vagyona meghaladja a 260 millió dollárt. Ennek alapján pedig nem meglepő, hogy egykori (vagy jelenlegi) barátnői között számos szexi és sikeres nő szerepel.

Galériánkban olyan sikeres és szexi nőket mutatunk be, akik egyszer Leonardo DiCaprio barátnői voltak, illetve a ranglistán a színész jelenlegi barátnője is szerepel:

A képre kattintva megnyílik a galériaForrás: Collection ChristopheL via AFP/Paramount Pictures / Flynn Pictu