A Promotions.hu számolt be róla, hogy nem akármilyen körülmények között éli az életét a tengernetúlra költözött Meghan Markle és Harry herceg.

Bár a világon rengeteg embert foglalkoztatnak a brit királyi család körüli fejlemények, intrikák és botrányok, Meghan Markle és férje, Harry herceg távozása a család mindennapi életéből új fokra emelte a nyilvánosság érdeklődését irántuk.

Ugyan hosszú idő után II. Erzsébet platina jubileumi ünnepségei alkalmából Nagy-Britanniában is tiszteletét tette az egyébként hercegi címét már nem használó pár, a jelek szerint azonban a Markle és Harry herceg ragaszkodik az amerikai életéhez. Ez nem is csoda, hiszen Kaliforniában igazi uralkodói luxusban élnek, és mindezt a brit királyi udvar szigora nélkül.

Elképesztő fotók kerültek elő az amerikai otthonukból, amelynek körnéykén rengeteg sztár is lakik:

Többek között Gwyneth Paltrownak és Ariane Grandénak is van a környéken ingatlana. A pár még 5 milliárd forintért vásárolta meg a házat, amelynek árában kilenc hálószoba és moziterem is benne foglaltatik, míg a kertben egy gigantikusan nagy úszómedence is van.