100 millió forintnyi dollárt gyűjtöttek össze egy gyorséttermi dolgozónak hűségéért

burger
Vágólapra másolva!
A Las Vegas-i Burger King egyik alkalmazottja már 27 éve dolgozik a cégnél anélkül, hogy egyetlen szabadnapot kivett volna. Közösségi oldalán megosztotta a menedzsereitől kapott aprócska évfordulós ajándékait, az internetezők azonban keveselték az elismerést.
Vágólapra másolva!

Az 54 éves Kevin Ford 1995 óta dolgozik pénztárosként és szakácsként a gyorsétterem-lánc McCarran nemzetközi repülőtéren található üzletében.

A 27. évforduló alkalmából főnökei egy mozijegyet, egy bögrét, és némi édességet ajándékoztak neki.

Az alábbi fotókon a férfi ajándékainak egy részét mutatja:

Kevin Ford egy videóüzenetben mondott köszönetet a vezetőség gesztusáért, amelyet közösségi oldalán is megosztott. Az internetezők azonban megdöbbentek a bejegyésen, sokak szerint Ford méltánytalanul csekély elismerést kapott évtizedek óta tartó hűségéért.

A hozzászólásokat olvasva a férfi lányai ezért úgy döntöttek, hogy létrehoznak egy GoFundMe oldalt apjuknak, amellyel eredetileg 200 dollárt akartak összegyűjteni, méghozzá egy repülőjegy árát, hogy hosszú évek után végre találkozhasson a család.

– írta Ford lánya, Seryna a gyűjtés kapcsán.

Seryna azt is világossá tette, hogy a család „semmiképpen" nem kér pénzt, de ha valaki úgy érzi, hogy van kedve hozzájárulni egy repülőjegy árához, akkor apja hosszú idő után végre meglátogathatná az unokáit.

Az adománygyűjtés eredménye minden várakozást felülmúlt, ugyanis a férfi számlájára közel 300.000 dollár (kb. 118 millió forint) érkezett be, és az összeg azóta is csak növekszik.

Így a napokban a férfi régi vágya is teljesülhetett, hiszen New Yorkba repült, ahol a család az NBC „Today" című televízióműsor élő showjában egyesült.

Ami a számára összegyűjtött pénzt illeti, ennek kapcsán Ford elmondta, egyelőre nem tervez nyugdíjba vonulni vagy nyaralni, inkább a családjára koncentrál és mellette természetesen dolgozik tovább.