Bizarr szerelmi játékkal keresett milliókat egy brit házaspár

Beautiful,Passionate,Couple,Is,Having,Sex,On,Bed.,Man,Is bed,love,romance,couple,lingerie,woman,beauty,passionate,sexuali Beautiful passionate couple is having sex on bed. Man is atop.
Beautiful passionate couple is having sex on bed. Man is atop.
Vágólapra másolva!
A Promotions.hu számolt be róla, hogy egy brit házaspár egy hónap alatt 70 ezer fontot (32 millió forint) keresett mindössze azzal, hogy egy különc szexuális hóbortjukat nyíltan megosztották a világgal.
Vágólapra másolva!

Callumék, bár elmondásuk szerint nagyon jó házasságban élnek, ám a feleség azt is bevallotta, hogy bizony nem tudta tartani a lépést férjével az ágyban. Ezért úgy határozott, hogy meglepi őt, méghozzá saját maga műanyag másával, és a piacon fellelhető szexbabák közül megvette azt, amely a leginkább hasonlít rá.

Az alábbi képen a kibővült "család" látható:

A műanyag babának nevet is adtak, Dee lett, és szinte teljes értékű családtagként kezelik,

nem is teszik el őt a szekrénybe, a mindennapokban is velük van. Arról ugyan nem szól a fáma, hogy a szülőknek már bemutatták-e.

Ám nem is ez a legmeglepőbb dolog, hiszen efféle babákkal ma már tele van az internet,

Callumék azonban belevittek a történetbe még egy csavart, amikor "üzleti vállalkozásba" fogtak az OnlyFanson az új jövevénnyel.

Az üzlet pedig annyira sikeres lett, hogy egy hónap alatt 70 ezer fontot kerestek a videóikkal, ami forintra átszámítva 32 millió forint.

A házaspár hölgytagja és a szexbaba:

A cikk címlapi és social media képe illusztráció.