Évszázados kastélytoronnyal hirdetnek eladásra egy házat Angliában

Traditional Cotswold village, England European Culture Travel Tourism Residential Structure Non-Urban Scene Building Exterior Looking At View Stone Castle Combe Wiltshire Cotswold History Idyllic Ancient Old English Culture British Culture Traditional Cul
Picturesque Cotswold village of Castle Combe, England
Vágólapra másolva!
A Kentben található Tenterdenben a napokban elérhetővé vált az ingatlanpiacon egy különleges ház, amit 1,5 millió fontért (700 millió forintért) lehet megvásárolni.
Vágólapra másolva!

Az érdeklődök alaposan meglepődtek, amikor megtudták, hogy a hatágyas ingatlanhoz egy több mint 100 éves kastélytorony is tartozik. Az építmény a földszinten egy mosókonyhát, az első és második emeleten pedig hangulatos hálószobákat rejt magában. Emellett a házban elegáns fürdőszoba, korabeli kandalló, gáztüzelésű konyha és egy teraszra nyíló franciaajtó is található.

A képen a kastélytoronnyal rendelkező ház látható:

Az épület a feltételezések szerint a 18. század végéről származik, de maga a ház sokkal régebbi, mint a torony – írja a The Sun.

Ránézésre úgy tűnhet, mintha a magas építmény egy történelmi kastély része lett volna egykor, ám csak 1904-ben építették hozzá az ingatlanhoz.

Kép a ház kertjéről:

A házban rengeteg hagyományos jellegzetesség található, mint például a magas mennyezet és a korabeli kandallók, azonban az idők során modern családi otthonná újították fel az egykori tulajdonosai. Jelenleg az ingatlanpiacon 1,5 millió fontért (kb. 700 millió forintért) lehet megvásárolni.

Cikkünk kiemelt képe egy angol faluról illusztráció.