Online figurakészítőt tesztel a Lego

Lego, figura
Tambov, Russian Federation - July 24, 2016 Two Lego minifigures - one with smirk and one happy. Blue background. Studio shot.
Vágólapra másolva!
A Lego egy új online figurakészítőt tesztel, amit Minifigure Factory-nak hívnak. A weboldal segítségével bárki, aki szeretné, elkészítheti saját bábuját, hiszen a karakter teljes mértékben személyre szabható lesz. A Minifigure Factory-nek egyelőre még csak a béta verziója érhető el, így egyes alkatrészek és funkciók nem állnak az érdeklődök rendelkezésére.
Vágólapra másolva!

A The Verge cikke szerint a Minifigure Factory segítségével különböző fejeket, fejfedőket, törzseket, lábakat és kiegészítőket lehet választani ahhoz, hogy mindenki, aki szeretné, elkészíthesse a saját Lego-figuráját. Az említett béta verzió segítségével a bábunak a kiválasztott felső része matricákkal, illetve egyedi szövegekkel díszíthető. Mindemellett a karakter mellé olyan egyedi kiegészítők közül lehet választani, mint például a pizza vagy akár a gumikacsa.

Az elkészült Lego-figurák 11,99 dollárba kerülnek, ami 4.700 forint.

Kép a Minifigure Factory weboldalon elérhető figurakészítőről:

A Minifigure Factory weboldalon megtalálható lehetőségek azonban még korlátozottak, mivel a vállalat egyelőre csak teszteli a figurakészítőt. A cég közleménye szerint a bétaverzióban egyes alkatrészek és funkciók nem feltétlenül állnak az érdeklődök rendelkezésre, illetve előfordulhat, hogy az oldal egy ideig nem elérhető. Továbbá a weboldal nem minden országban elérhető, így jelenleg Magyarországon sem lehet rendelni az egyedi bábukból.